DECRET 43/2005, de 22 de març, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matèria de medi ambient.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET

43/2005, de 22 de marÁ, de transferËncia de competËncies de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matËria de medi ambient.

La Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el rËgim especial dera Val d'Aran, estableix en l'artic le 20.3 que la Generalitat de Catalunya ha de cedir al Consell General d'Aran competËncies i serveis sobre diverses matËries, entre les quals hi ha la relativa al medi ambient.

MitjanÁant el Decret 365/2000, de 7 de novembre, i el Decret 368/2001,de 18 de desembre, han estat transferides al Consell General d'Aran determinades competËncies en matËria de medi ambient.

El Ple de la ComissiÛ de Govern Generalitat-Consell General d'Aran, en data 4 de novembre de 2004, ha adoptat un acord sobre el trasp‡s de competËncies en matËria de medi ambient, de conformitat amb el procediment que preveu el Decret 275/1991, d'11 de desembre, pel qual es despleguen la composiciÛ, l'organitzaciÛ i el funcionament de la ComissiÛ esmentada, modificat pel Decret 70/2000, de 8 de febrer.

A proposta del conseller de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques i del conseller de Medi Ambient i Habitatge, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Aprovar l'acord de transferËncia de competËncies de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matËria de medi ambient, adoptat pel Ple de la ComissiÛ Govern de la Generalitat-Consell General d'Aran, en la sessiÛ de 8 de marÁ de 2005, que figura a l'annex d'aquest Decret.

Disposicions finals

.1††Es faculta el conseller Medi Ambient i Habitatge per al desplegament i l'execuciÛ d'aquest Decret.

.2††Aquest Decret entra en vigor l'endem‡ de la seva publicaciÛ al DOGC.

Barcelona, 22 de marÁ de 2005

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitatde Catalunya

Joan Carretero i Grau

Conseller de GovernaciÛ

i Administracions P˙bliques

Salvador Mil‡ i Solsona

Conseller de Medi Ambient i Habitatge

Annex

Acord de la ComissiÛ Govern de la Generalitat-Consell General d'Aran, de 8 de marÁ de 2005, de transferËncia de competËncies de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matËria de medi ambient

.1††CompetËncies objecte de trasp‡s

Es traspassen al Consell General d'Aran l'exercici dins el seu ‡mbit territorial de les funcions seg¸ents:

a)†En matËria d'avaluaciÛ d'impacte ambiental.

Corresponen al Consell General d'Aran les funcions d'Úrgan ambiental en relaciÛ amb els projectes en quË tingui la competËncia substantiva per a la seva aprovaciÛ o autoritzaciÛ i quehagin de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR