ORDRE de 6 de maig de 1996, per la qual es regula transitòriament la selecció, la proposta i el nomenament d'interins per cobrir places vacants de metges forenses, oficials, auxiliars i agents de l'Administració de justícia.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyOrdre

L'article 59 del Reglament orgànic dels cossos d'oficials, auxiliars i agents al servei de l'Administració de justícia, aprovat pel Reial decret 249/1996, de 16 de febrer, i l'article 29 del Reglament orgànic del cos de metges forenses, aprovat pel Reial decret 296/1996, de 23 de febrer, estableixen que els òrgans competents de les comunitats autònomes que hagin rebut els traspassos de mitjans personals per al funcionament de l'Administració de justícia, d'ofici o, en el cas dels oficials, auxiliars i agents, a proposta de les sales de govern del Tribunal Superior de Justícia o dels jutges degans, podran nomenar oficials, auxiliars i agents interins, i metges forenses interins, per necessitats del servei, quan no sigui possible, amb la urgència exigida per les circumstàncies, la prestació del servei per part d'un funcionari de carrera, d'acord amb els criteris que es fixin mitjançant una disposició de la comunitat autònoma.

El Reial decret 441/1996, d'1 de març, sobre traspàs de funcions i serveis de l'Administració de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de mitjans personals al servei de l'Administració de justícia, traspassa a la Generalitat de Catalunya els oficials, auxiliars, agents i metges forenses destinats als òrgans judicials de Catalunya, en els termes establerts als reglaments orgànics corresponents.

Actualment, hi ha borses d'interins per a cadascun dels cossos indicats, constituïdes durant l'any 1994, en virtut del que disposa l'Ordre del Ministeri de Justícia de 15 de novembre de 1991, les quals van ser prorrogades i reordenades en virtut de les ordres del Ministeri de Justícia i Interior de 18 de gener de 1995 i 30 de juny de 1995.

El traspàs del personal esmentat a la Generalitat de Catalunya fa necessari regular provisionalment la selecció, la proposta i el nomenament dels metges forenses, oficials, auxiliars i agents interins per a l'àmbit de Catalunya, en termes semblants als establerts per l'Ordre de 15 de novembre de 1991 esmentada, fins que no s'aprovi la normativa definitiva, que s'haurà de basar en el resultat de la futura negociació amb les organitzacions sindicals que correspongui.

Per tot això, d'acord amb l'article 12.d) de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i amb el Decret 129/1996, de 16 d'abril, pel qual s'assignen al Departament de Justícia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR