ORDRE de 26 de maig de 1989, de modificació de l'Ordre de 4 de maig de 1989, per la qual es convoca concurs local de trasllats entre els professors definitius pel règim d'acció especial amb l'objecte de cobrir les vacants que hi ha a Catalunya en centres dependents de la Junta de Promoció Educativa d'Escoles d'Acció Especial (DOGC núm. 1142, pàg. 2041, de 12.5.1989).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

Atès que a l'Ordre de 4 de maig de 1989, per la qual es convoca concurs local de trasllats entre els professors definitius pel règim d'acció especial amb l'objecte de cobrir les places vacants que hi ha a Catalunya en centres dependents de la Junta de Promoció Educativa d'Escoles d'Acció Especial (DOGC de 12 de maig), es van produir omissions involuntàries pel que fa a algunes de les vacants que, tot i que no hi constaven, reuneixen les condicions que estableix l'article 2, capítol 2, de l'Ordre de 4 de maig, és procedent rectificar les omissions esmentades i modificar, en aquest sentit, l'annex de l'Ordre de 4 de maig de 1989.

En conseqüència, Ordeno:

Article 1

Fer públiques les places vacants que hi ha en les escoles d'acció especial de localitats catalanes amb més d'un centre d'aquest règim, que es detallen als annexos d'aquesta Ordre.

Les vacants es publiquen especificant la seva modalitat, el cicle i l'especialitat.

Les vacants que requereixen titulació de català es detallen a l'annex 1 d'aquesta Ordre. A l'annex 2 s'indiquen les vacants que no requereixen titulació de català.

Article 2

Els participants a què fa referència l'article 3 de l'Ordre de 4 de maig esmentada, que vulguin demanar alguna de les vacants que es detallen als annexos d'aquesta Ordre, podran tornar a presentar la seva instància de sol·licitud amb inclusió de les vacants que corresponen a la localitat anunciada, en el termini de cinc dies naturals a partir de l'endemà de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR