ORDRE de 6 de març de 1990, per la qual es convoca concurs local de trasllats entre els professors definitius pel règim d'acció especial per cobrir les places vacants a Catalunya en centres dependents de la Junta de Promoció Educativa d'Escoles d'Acció Especial.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

De conformitat amb el que disposen l'Ordre de 10 de novembre de 1982 (DOGC núm. 293, de 12.1.1983) i l'Ordre de 28 de febrer de 1984 (DOGC núm. 429, de 27.4.1984), i per tal de proveir places vacants en centres que, per les resolucions de 18 de març de 1983, de 2 de maig de 1984 i de 24 de juliol de 1985, han passat a dependre de la Junta de Promoció Educativa d'Escoles d'Acció Especial de Catalunya,

Ordeno:

Convocatòria

Article 1

Es convoca concurs local de trasllats entre els professors propietaris definitius del règim d'acció especial amb l'objecte de proveir les vacants que hi ha a les escoles d'acció especial de localitats catalanes amb més d'un centre d'aquest règim.

Vacants

Article 2

S'anuncien les vacants d'EGB, pre-escolar i educació especial en centres d'acció especial existents fins a l'1 de setembre de 1989 i que corresponguin a unitats en funcionament previstes a la planificació escolar. Les vacants es publiquen especificant-ne la modalitat, el cicle i l'especialitat, com també els requisits de capacitació en llengua catalana. En cada centre s'entén per vacant la plaça ocupada per un professor que no es troba en cap de les situacions següents: Propietari definitiu del centre pel règim ordinari de provisió. Propietari definitiu del centre pel règim específic de provisió en escoles d'acció especial. Propietari provisional del centre, per un any, d'acord amb l'Ordre de 10 de juliol de 1989 (DOGC núm. 1170, de 19.7.1989), per la qual es convoca el concurs d'accés.

Normes generals

Article 3

Podran participar en aquest concurs local els funcionaris que pertanyin al cos de professors d'EGB que siguin definitius pel règim específic de provisió en centres d'acció especial, com també, preceptivament, aquells als quals s'hagi suprimit la unitat que havien obtingut per concurs, sempre que desitgin romandre a la localitat. En cas que aquests professors desitgin canviar de localitat, hauran de participar obligatòriament en el concurs d'accés a escoles d'acció especial, si volen continuar en aquest règim especial de provisió.

Article 4

Els professors d'EGB que participin en aquest concurs local només podran sol·licitar vacants de la localitat en la qual tinguin la propietat definitiva en el règim esmentat. Així mateix, hauran d'acreditar la seva permanència com a funcionaris de carrera en servei actiu amb destinació definitiva o temporal, com a mínim de dos anys, en el centre des del qual fan la seva sol·licitud. A aquest efecte, els serà computable el present curs acadèmic. Aquells professors d'EGB afectats per la supressió d'unitats d'acció especial que van obtenir plaça mitjançant la resolució de qualsevol dels concursos específics d'acció especial, tant si han estat nomenats com a definitius com si n'han estat com a temporals, tindran dret que els siguin acumulats, com a prestats en la destinació que van obtenir per concurs, els serveis justificats en aquesta, com també els serveis comptabilitzats per a l'obtenció de la destinació esmentada per concurs i els que haguessin pogut prestar amb caràcter provisional a partir de la supressió.

Article 5

Tots els concursants que vulguin optar a les vacants que requereixen capacitació de llengua catalana hauran d'estar en possessió, en la data en què finalitzi el termini de presentació d'instàncies, d'algun dels títols o les certificacions següents: 5.1 De la Universitat de Barcelona: Títol de llicenciat en Filosofia i lletres, secció de Filologia romànica, fins a 1967. Títol de llicenciat en Filosofia i lletres, secció de Filologia romànica (subsecció de català), de 1972 a 1977. Títol de llicenciat en Filosofia i lletres, secció de Filologia hispànica, de 1968 a 1971. Títol de llicenciat en Filosofia i lletres, menció de Filologia catalana. Títol de llicenciat en Filologia catalana o haver superat els tres primers...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR