REIAL DECRET 510/2000, de 14 d'abril, sobre ampliació dels mitjans traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 159/1981, de 9 de gener, en matèria de patrimoni arquitectònic, edificació i habitatge.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyReial Decret

510/2000, de 14 d’abril, sobre ampliació dels mitjans traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 159/1981, de 9 de gener, en matèria de patrimoni arquitectònic, edificació i habitatge.

Els reials decrets 159/1981, de 9 de gener, i 1009/1985, de 5 de juny, van aprovar els traspassos de funcions i serveis de l’Administració de l’Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de patrimoni arquitectònic.

Ara escau completar els traspassos aprovats al seu moment amb l’ampliació dels mitjans traspassats en matèria de patrimoni arquitectònic, edificació i habitatge.

La Comissió Mixta que preveu la disposició transitòria sisena de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, per dur a terme l’ampliació esmentada de mitjans traspassats, va adoptar, en la reunió del dia 14 de març de 2000, l’Acord oportú, la virtualitat pràctica del qual exigeix la seva aprovació pel Govern mitjançant reial decret.

En virtut d’això, en compliment del que disposa la disposició transitòria sisena de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, a proposta del ministre d’Administracions Públiques i amb la deliberació prèvia del Consell de Ministres en la reunió del dia 14 d’abril de 2000,

Disposo:

Article 1

S’aprova l’Acord de la Comissió Mixta que preveu la disposició transitòria sisena de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, adoptat en la reunió del dia 14 de març de 2000, pel qual s’amplien els mitjans adscrits als serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en virtut del Reial decret 159/1981, de 9 de gener, en matèria de patrimoni arquitectònic, edificació i habitatge, i que es transcriu com a annex a aquest Reial decret.

Article 2

En conseqüència, queden traspassats a la Generalitat de Catalunya els béns immobles que estan identificats en les relacions adjuntes a l’Acord de la Comissió Mixta, en els termes i en les condicions que s’hi especifiquen.

Article 3

El traspàs a què es refereix aquest Reial decret té efectivitat a partir del dia que assenyala el mateix Acord de la Comissió Mixta esmentada, sens perjudici que el Ministeri de Foment produeixi, fins a l’entrada en vigor d’aquest Reial decret, si s’escau, els actes administratius necessaris per al manteniment dels serveis en el mateix règim i nivell de funcionament que tenien en el moment de l’adopció de l’Acord.

Disposició final única

Aquest Reial decret s’ha de publicar simultàniament en el Boletín Oficial del Estado i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i adquireix vigència l’endemà de la seva publicació.

Madrid, 14 d’abril de 2000

Joan Carles R.

Ángel Acebes Paniagua

Ministre d’Administracions Públiques

Annex

La senyora Rosa Rodríguez Pascual i el senyor Jaume Vilalta i Vilella, secretaris de la Comissió Mixta de Transferències que preveu la disposició transitòria sisena de l’Estatut d’autonomia de Catalunya,

Certifiquen:

Que en la sessió plenària de la Comissió Mixta, en la sessió del dia 14 de març de 2000, es va adoptar l’Acord sobre ampliació dels mitjans adscrits als serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 159/1981, de 9 de gener, en matèria de patrimoni arquitectònic, edificació i habitatge, en els termes que s’expressen a continuació.

a) Referència a les normes constitucionals i estatutàries en què s’empara l’ampliació de mitjans.

L’Estatut d’autonomia de Catalunya, aprovat per la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, en els apartats 5 i 9 de l’article 9, estableix que la Generalitat de Catalunya té competència exclusiva en matèria de patrimoni arquitectònic i habitatge.

Els reials decrets 159/1981, de 9 de gener, i 1009/1985, de 5 de juny, van aprovar els traspassos de funcions i serveis de l’Administració de l’Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de patrimoni arquitectònic, edificació i habitatge.

Sobre la base d’aquestes previsions constitucionals i estatutàries, escau efectuar una ampliació dels mitjans que van ser objecte de traspàs en els reials decrets esmentats.

b) Béns, drets i obligacions que es traspassen.

Es traspassen a la Generalitat de Catalunya els béns a què fa referència la relació adjunta número 1, en els termes que s’hi detallen.

En el termini d’un mes des de la publicació del reial decret pel qual s’aprovi aquest Acord, s’han de signar les corresponents actes de lliurament i recepció de documentació i expedients.

c) Data d’efectivitat de l’ampliació de mitjans.

L’ampliació de mitjans objecte d’aquest Acord té efectivitat a partir del dia 14 d’abril de 2000.

I perquè consti, expedim aquesta certificació a Madrid, 14 de març de 2000.

Rosa Rodríguez Pascual i Jaume Vilalta i Vilella

Secretaris de la Comissió Mixta

Relació núm. 1

Denominació i adreça: solar, barri de Sant Andreu del Palomar.

Localitat: Barcelona.

Superfície en m2: 2.695,38.

Inscripció registre: Registre de la propietat núm. 2 de Barcelona, en el tom i llibre 270 de Sant Andreu, foli 43, finca núm. 8.140, inscripció 3a.

Denominació i adreça: solar, barri de Sant Andreu del Palomar.

Localitat: Barcelona.

Superfície en m2: 4.661,15.

Inscripció registre: Registre de la propietat núm. 2 de Barcelona, en el tom i llibre 270 de Sant Andreu, foli 48, finca núm. 8.141, inscripció 3a.

Denominació i adreça: solar, barri de Sant Andreu del Palomar.

Localitat: Barcelona.

Superfície en m2: 4.275.

Inscripció registre: Registre de la propietat núm. 2 de Barcelona, en el tom i llibre 270 de Sant Andreu, foli 58, finca núm. 8.143, inscripció 3a.

Denominació i adreça: tros de terreny, barri de Sant Andreu del Palomar.

Localitat: Barcelona.

Superfície en m2: 1.533,9.

Inscripció registre: Registre de la propietat núm. 2 de Barcelona, en el tom i llibre 489 de Sant Andreu, foli 140, finca núm. 23.416, inscripció 1a.

Denominació i adreça: tros de terreny, barri de Sant Andreu del Palomar.

Localitat: Barcelona.

Superfície en m2: 602,20.

Inscripció registre: Registre de la propietat núm. 2 de Barcelona, en el tom i llibre 489 de Sant Andreu, foli 140, finca núm. 23.418, inscripció 1a.

(00.080.026)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR