ORDRE UNI/139/2004, de 29 d'abril, pel qual es revoca l'adscripció de l'Escola Universitària de Treball Social de la Universitat de Barcelona i s'implanten els estudis de diplomat o diplomada en treball social en aquesta Universitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE

UNI/139/2004, de 29 d'abril, pel qual es revoca l'adscripció de l'Escola Universitària de Treball Social de la Universitat de Barcelona i s'implanten els estudis de diplomat o diplomada en treball social en aquesta Universitat.

L'EscolaUniversitària de Treball Social, la titular de la qual és la Generalitat de Catalunya, es troba adscrita a la Universitat de Barcelona i imparteix els estudis conduents a l'obtenció del títols de diplomat/ada en treball social.

El 7 de juny de 2002el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Barcelona van signar un conveni on acorden i regulen la revocació de l'adscripció de l'Escola Universitària de Treball Social.

Paral·lelament, la Universitat de Barcelona ha sol·licitat la implantació dels estudis de diplomat/ada en treball social a la seva Facultat de Pedagogia.

De conformitat amb aquesta sol·licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, de creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es revoca l'adscripció de l'Escola Universitària de Treball Social de la Universitat de Barcelona, per cessament progressiu de les activitats acadèmiques del centre.

Article 2

2.1 El procés de desadscripció de l'Escola Universitària de Treball Social es desenvoluparà en els termes previstos en el Conveni de 7 de juny de 2002 signat entre el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Barcelona, d'acord amb el calendari següent:

Curs acadèmic 2001-2002: es manté l'adscripció del segon i tercer curs dels estudis de diplomat/ada en treball social.

Curs acadèmic 2002-2003: es manté l'adscripció del tercer curs dels estudis de diplomat o diplomada en treball social.

2.2 A partir del curs 2004-2005, l'Escola Universitària de Treball...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR