ORDRE ECO/57/2012, de 28 de febrer, per la qual s'autoritza el canvi de denominació de l'Escola Universitària d'Infermeria i de l'Escola Universitària de Turisme i Oci de la Universitat Rovira i Virgili, que passen a denominar-se Facultat d'Infermeria i Facultat de Turisme i Geografia, respectivament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

Amb l’objectiu d’adaptar el nom de l’Escola Universitària d’Infermeria i de l’Escola Universitària de Turisme i Oci a l’oferta docent dels centres i per tal d’homogeneïtzar-se amb altres centres dels mateixos àmbits, la Universitat Rovira i Virgili ha sol·licitat l’autorització del departament competent en matèria d’universitats per al canvi de denominació dels centres esmentats.

Actualment, l’Escola Universitària d’Infermeria imparteix els estudis oficials següents: grau en infermeria i màster universitari en ciències de la infermeria; i l’Escola Universitària de Turisme i Oci imparteix els estudis oficials que es relacionen a continuació: grau en turisme, grau en geografia i ordenació del territori, màster universitari en tècniques d’anàlisi i innovació turística i màster universitari en planificació territorial: informació, eines i mètodes.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d’abril; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya i el Decret 202/2003, de 26 d’agost, pel qual s’aproven els Estatuts de la Universitat Rovira i Virgili, a proposta del Consell de Govern i amb l’informe favorable del Consell...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR