ORDRE ECO/3/2012, d'11 de gener, per la qual es dóna conformitat a modificacions de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials del Maresme, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, i de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, s'autoritza l'adscripció de l'Escola Superior de Ciències de la Salut a la Universitat Pompeu Fabra i s'hi implanten diversos estudis universitaris oficials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/3/2012, d'11 de gener, per la qual es dóna conformitat a modificacions de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials del Maresme, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, i de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, s'autoritza l'adscripció de l'Escola Superior de Ciències de la Salut a la Universitat Pompeu Fabra i s'hi implanten diversos estudis universitaris oficials.

Mitjançant el Reial decret 1940/1982, de 24 de juliol, es va autoritzar l'adscripció a la Universitat Politècnica de Catalunya de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, sota la titularitat del Patronat Municipal de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró.

En virtut del Decret 327/1995, de 28 de novembre, es va autoritzar l'adscripció de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials del Maresme a la Universitat Pompeu Fabra, per impartir la diplomatura en ciències empresarials, sota la titularitat del Consell Comarcal del Maresme.

La Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, de la qual són patrons principals l'Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme, i els titulars de les escoles universitàries esmentades han acordat que la Fundació assumirà la titularitat d'ambdues escoles.

Posteriorment, la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme ha instat la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra al canvi d'emplaçament dels dos centres, així com al canvi de denominació de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials del Maresme. En aquest sentit, les universitats han sol·licitat al departament competent en matèria d'universitats la conformitat respecte a aquestes modificacions.

En data 27 de juliol de 2009, la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme van signar un conveni de col·laboració que regeix l'adscripció de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials del Maresme a la Universitat esmentada i que preveu, entre altres qüestions, que el centre imparteixi els estudis universitaris oficials de grau en turisme i gestió del lleure, els estudis universitaris oficials de grau en administració d'empreses i gestió de la innovació i el màster universitari en emprenedoria i innovació.

En data 18 de febrer de 2011, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme han signat un conveni de col·laboració per tal de regular el règim d'adscripció de l'Escola Universitària Politècnica de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR