DECRET 95/1991, de 22 d'abril, pel qual es crea l'Escola Universitària d'Informàtica a Tarragona integrada a la Universitat de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

L'expansió que ha adquirit l'ús de la informàtica fa que avui dia sigui aplicable a tots els camps de l'activitat humana i, per tant, el seu estudi esdevé indispensable per augmentar el nivell de formació de tota mena de professionals.

La demanda real de tècnics especialistes en aquesta branca, tant a Tarragona com a la seva àrea d'influència, fa necessària la implantació dels estudis d'Informàtica en aquesta ciutat, ja que reuneix les condicions adequades, tant per raons socials i econòmiques com pel fet d'oferir el marc científic i tècnic convenient. Per aquests motius, el Consell Social de la Universitat de Barcelona ha sol·licitat, per mitjà del Departament d'Ensenyament, la creació d'una Escola Universitària d'Informàtica a Tarragona.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del Departament d'Ensenyament, i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea l'Escola Universitària d'Informàtica a Tarragona, integrada a la Universitat de Barcelona, que impartirà els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat en Informàtica.

Article 2

El finançament de l'increment de la despesa s'efectuarà amb càrrec als...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR