DECRET 268/1988, de 12 de setembre, pel qual es crea una Escola Universitària Politècnica, amb seu a Barcelona, a la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La inexistència a Catalunya d'un centre universitari on s'imparteixin els estudis d'enginyer tècnic en Topografia que complementin els de cicle llarg que ja es professen a la Universitat Politècnica de Catalunya, fa que quedi desatesa la demanda social, amb el corresponent desequilibri acadèmic, empresarial i professional que comporta la situació actual.

Raons d'economia i eficàcia han aconsellat integrar en una única escola universitària politècnica els estudis que fins ara imparteix l'Escola Universitària d'Arquitectura Tècnica de Barcelona i els corresponents als d'enginyer tècnic en Topografia, tal com ha sol·licitat el Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya per mitjà del Departament d'Ensenyament.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de Consells Socials, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats; a proposta del Conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es crea, a la Universitat Politècnica de Catalunya, una Escola Universitària Politècnica, amb seu a Barcelona, que impartirà els estudis d'arquitecte tècnic i d'enginyer tècnic en Topografia.

Article 2

Se suprimeix, en conseqüència, l'Escola Universitària d'Arquitectura Tècnica de Barcelona, que queda integrada a la nova Escola Universitària Politècnica.

Article 3

El finançament de l'increment de la despesa s'efectuarà amb càrrec als crèdits que es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR