ORDRE IUE/481/2008, de 24 d'octubre, per la qual es crea l'Institut Universitari de Cultura com a institut universitari de recerca propi de la Universitat Pompeu Fabra.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/481/2008, de 24 d'octubre, per la qual es crea l'Institut Universitari de Cultura com a institut universitari de recerca propi de la Universitat Pompeu Fabra.

La Universitat Pompeu Fabra ha sol·licitat al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa la creació de l'Institut Universitari de Cultura, com a institut universitari de recerca propi d'aquesta Universitat, per desenvolupar activitats relacionades amb estudis interdisciplinaris i comparatius en l'àmbit de l'art, la literatura i el pensament filosòfic.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i els Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, amb l'informe favorable del Consell Social i a proposta del Consell de Govern d'aquesta Universitat,

Ordeno:

Article 1

Es crea l'Institut Universitari de Cultura com a institut universitari de recerca propi de la Universitat Pompeu Fabra, amb seu a l'edifici Jaume I del Campus de la Ciutadella d'aquesta Universitat.

Article 2

L'Institut Universitari de Cultura té com a objecte la investigació científica, la creació artística i la realització d'activitats docents referides als ensenyaments especialitzats, programes de postgrau, així com a proporcionar assessorament tècnic en l'àmbit de l'art, de la literatura i del pensament.

Article 3

L'Institut Universitari de Cultura es regirà per la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR