ORDRE PTO/156/2007, de 10 de maig, de convocatòria per a l'atorgament de subvencions per finançar la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, programes d'actuació urbanística municipal, plans urbanístics derivats d'iniciativa pública i les modificacions del planejament urbanístic general que es redactin amb la finalitat d'adaptar-se...

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PTO/156/2007, de 10 de maig, de convocatòria per a l'atorgament de subvencions per finançar la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, programes d'actuació urbanística municipal, plans urbanístics derivats d'iniciativa pública i les modificacions del planejament urbanístic general que es redactin amb la finalitat d'adaptar-se als plans directors urbanístics del sistema costaner, i d'aprovació de les bases que la regiran.

La Direcció General d'Urbanisme, d'acord amb la disposició addicional dotzena del Text refós de la Llei d'urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2005, de 26 de juliol, porta a terme un programa de suport al planejament urbanístic municipal per tal de fomentar l'adaptació dels municipis a la nova legislació i de garantir-ne l'aplicació, com també de millorar-ne les condicions urbanístiques i contribuir a la creació de sòl urbanitzat necessari en el marc d'un desenvolupament sostenible.

Per tot això, d'acord amb el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i amb les normes bàsiques de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i a proposta de la Direcció General d'Urbanisme,

Ordeno:

.1 Fer pública la convocatòria per a l'any 2007 per a l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva als ajuntaments per finançar la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, programes d'actuació urbanística municipal, plans urbanístics derivats d'iniciativa pública i les modificacions del planejament urbanístic general que es redactin amb la finalitat d'adaptar-se als plans directors urbanístics del sistema costaner.

.2 Aquesta convocatòria es finançarà amb càrrec a la posició pressupostària D/760000100/5410 del centre gestor PO02 del pressupost de la Generalitat de Catalunya, per un import màxim de 3.000.000,00 euros, dels quals 980.000,00 euros aniran a càrrec del pressupost de 2007 i 2.020.000,00 euros aniran a càrrec del pressupost de 2008.

.3 Aprovar les bases reguladores per a l'atorgament d'aquestes subvencions, que es publiquen a l'annex.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 10 de maig de 2007

Joaquim Nadal i Farreras

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

Annex

Bases

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquestes subvencions és finançar la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal en municipis sense figura de planejament urbanístic general o només amb delimitació de sòl urbà o en municipis amb planejament urbanístic general aprovat d'acord amb la normativa anterior a la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme.

Així mateix, és objecte d'aquesta subvenció finançar la redacció de programes d'actuació urbanística municipal, de plans urbanístics derivats d'iniciativa pública i de les modificacions del planejament urbanístic general que es redactin amb la finalitat d'adaptar-se als plans directors urbanístics del sistema costaner.

Article 2

Destinataris

Poden optar a les subvencions tots els ajuntaments de Catalunya que decideixin promoure la redacció d'un pla d'ordenació urbanística municipal, sempre que no disposin de figura de planejament urbanístic general o que només disposin de delimitació de sòl urbà o bé quan disposin de planejament urbanístic general aprovat d'acord amb la normativa anterior a la Llei 2/2002, de 14 de març...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR