DECRET 337/1987, de 23 de novembre, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament de Camós, dels béns i drets afectats pel Projecte d'arranjament del camí de Camós a la carretera de Pujarnol.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Camós ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns i drets afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte d'arranjament del camí de Camós a la carretera de Pujarnol, pel qual sol·licita que es dicti una Resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

A l'expedient s'acredita que el Ple de la Corporació, en sessió celebrada l'1 d'octubre de 1985 va acordar aprovar el Projecte d'arranjament del camí de Camós a la carretera de Pujarnol, en el qual figura inclosa la llista dels béns i drets afectats, redactat per la Mancomunitat de l'Estany, atès que serà l'Entitat que l'ha d'executar, ja que es troba inclòs en el programa d'arranjament de camins rurals de la comarca que porta a terme l'esmentada Mancomunitat.

Atesa la urgència i la necessitat de dur a terme aquesta obra, que figura inclosa en la tercera fase del Programa d'arranjament de camins rurals de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Estany i en el Pla d'obres i serveis de Catalunya de l'any 1986, la Corporació, en sessió plenària extraordinària de 2 d'octubre de 1986, va acordar delegar en l'esmentada Mancomunitat l'inici i la tramitació de l'expedient expropiatori de les finques afectades d'ocupació, per tal de dur a terme les obres de l'esmentat projecte.

Així mateix, en l'expedient s'acredita que la Mancomunitat va acordar aprovar la tercera fase del Projecte d'arranjament de camins rurals de la comarca; en aquesta fase s'inclou el projecte tramitat per l'Ajuntament de Camós, en sessió de 7 d'octubre de 1985, i l'exposició al públic pel termini reglamentari. El Servei Territorial d'Urbanisme de Girona va informar favorablement sobre aquest projecte.

També consta a l'expedient una certificació del Secretari de l'Ajuntament de Camós, i una altra de la Mancomunitat, en les quals s'acredita que no s'ha presentat cap reclamació durant el termini d'exposició pública de l'esmentat projecte.

Figura a l'expedient la certificació acreditativa que la Comissió Gestora de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Estany, en sessió de 24 de febrer de 1986, va acordar aprovar definitivament la 3ª fase del projecte d'arranjament de camins rurals que inclou el projecte del camí de Camós a la carretera de Pujarnol.

La Mancomunitat Intermunicipal de l'Estany, en sessió celebrada el 3 de novembre de 1986, va acordar iniciar l'expedient expropiatori, va aprovar inicialment la llista de béns i drets afectats pel...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR