ORDRE ENS/373/2003, de 21 d'agost, per la qual es modifiquen els preus públics per utilitzar el servei d'allotjament i manutenció per part dels escolars que assisteixen als camps d'aprenentatge del Departament d'Ensenyament, per al curs 2003-2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/373/2003, de 21 d'agost, per la qual es modifiquen els preus públics per utilitzar el servei d'allotjament i manutenció per part dels escolars que assisteixen als camps d'aprenentatge del Departament d'Ensenyament, per al curs 2003-2004.

L'Ordre de 4 de novembre de 1999, per tal de fixar el preu públic per a la utilització del servei d'allotjament i manutenció, vinculava el seu import a una de les tarifes aplicades a la xarxa d'albergs de la Generalitat de Catalunya. Sembla oportú ara, establir el preu directament per part del Departament d'Ensenyament alhora que se'n preveu la vigència per cursos acadèmics.

En general aquest servei complementari s'obté utilitzant les instal·lacions alienes al Departament d'Ensenyament, com la xarxa d'Albergs de Joventut o altres equipaments. En alguns casos, però, s'utilitzen instal·lacions pròpies del Departament d'Ensenyament.

D'altra banda, de les tres instal·lacions del Departament d'Ensenyament que ofereixen el servei d'allotjament i manutenció, l'Escola Llar Morelló, d'Esterri d'Àneu ha estat destinada a altres usos, per la qual cosa cal excloure-la de la relació d'instal·lacions.

Atès que al servei d'allotjament i manutenció li és d'aplicació l'article 22 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb l'article 23 de l'esmentada Llei sobre la creació i la modificació dels preus públics;

A proposta de la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa,

Ordeno:

Article 1

Modificar els preus públics per utilitzar el servei d'allotjament i manutenció al Complex Educatiu de Tarragona i a l'Escola Llar Lluís Maria Mestres i Martí, d'Olot, per part de l'alumnat dels camps d'aprenentatge de Tarragona, i de la Garrotxa, respectivament, durant el curs acadèmic 2003-2004, que queden establerts de la manera següent:

Per utilitzar el servei de pensió completa (allotjament i manutenció): 18,50 euros per persona i dia.

Per utilitzar el servei de manutenció (dinar o sopar): 5,50 euros per àpat.

Article 2

Els preus públics seran exigibles abans de la prestació del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR