ORDRE EDU/475/2006, de 14 de setembre, per la qual s'aprova la versió en llengua catalana del suplement europeu al títol.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/475/2006, de 14 de setembre, per la qual s'aprova la versió en llengua catalana del suplement europeu al títol.

Un dels principis que informen l'ordenació del sistema universitari de Catalunya és la coordinació d'accions que permetin assolir la plena integració de les universitats a l'espai europeu d'educació superior i promoure les universitats de Catalunya a Europa i al món.

Per aquest motiu, l'article 15 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, preveu que, als efectes de fomentar l'espai europeu de titulacions, els diplomes i els títols que expedeixin les universitats han de ser acompanyats pel suplement europeu al títol i habilita, alhora, el departament competent en matèria d'universitats i les universitats, mitjançant el Consell Interuniversitari de Catalunya, per adaptar, d'acord amb la normativa vigent, el disseny del suplement europeu al títol a les especificitats del sistema universitari de Catalunya.

El Reial decret 1044/2003, d'1 d'agost, ha regulat el suplement europeu al títol, que s'expedeix a sol·licitud de la persona interessada per als títols universitaris de caràcter i validesa a tot el territori nacional que s'obtinguin a partir de la seva entrada en vigor el 12 de setembre de 2003. D'acord amb el que estableix l'article 7 d'aquest Reial decret, les universitats radicades a comunitats autònomes amb llengua cooficial pròpia podran expedir també els suplements al títol en la seva llengua pròpia, i s'atindran a la traducció a la llengua cooficial que determini l'Administració educativa de la comunitat autònoma corresponent.

Per tot això, i amb l'informe previ del Consell Interuniversitari de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

El suplement europeu als títols oficials de diplomat/ada, enginyer/a tècnic/a, arquitecte/a tècnic/a, llicenciat/ada, enginyer/a i arquitecte/a que, a petició de les persones interessades, expedeixen les universitats del sistema universitari de Catalunya emprarà també la versió en llengua catalana que consta a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 2

El suplement europeu als títols oficials de doctor/a que, a petició de les persones interessades, expedeixen les universitats del sistema universitari de Catalunya emprarà també la versió en llengua catalana que consta a l'annex 2 d'aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 14 de setembre de 2006

Joan Manuel del Pozo i Àlvarez

Conseller d'Educació i Universitats

Annex 1

Suplement europeu als títols oficials de diplomat/ada, enginyer/a tècnic/a, arquitecte/a tècnic/a, llicenciat/da, enginyer/a i arquitecte/a

"Aquest suplement s'ajusta al model que ha elaborat la Comissió Europea, el Consell d'Europa i la UNESCO/CEPES, i el seu propòsit és oferir un volum suficient de dades independents per a millorar la transparència internacional i l'adequat reconeixement acadèmic i professional de qualificacions (diplomes, títols, certificats, etc.). Es tracta d'oferir una descripció de la naturalesa, el nivell, el context, el contingut i el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR