ORDRE SLT/577/2006, d'1 de desembre, per la qual es modifica l'Ordre SLT/26/2006, de 27 de gener, per la qual es prorroga la vigència de la prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional, regulada per l'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer, i s'amplia el seu abast territorial a nous àmbits geogràfics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/577/2006, d'1 de desembre, per la qual es modifica l'Ordre SLT/26/2006, de 27 de gener, per la qual es prorroga la vigència de la prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional, regulada per l'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer, i s'amplia el seu abast territorial a nous àmbits geogràfics.

L'Ordre SLT/26/2006, de 27 de gener (DOGC núm. 4571, de 13.2.2006), a banda de prorrogar la vigència de la prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional, regulada per l'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer, va ampliar el seu abast territorial a nous àmbits geogràfics, que es delimitaven en aquesta Ordre.

El Decret 38/2006, de 14 de març, pel qual es regula la creació de governs territorials de salut (DOGC núm. 4594, de 16.3.2006), té com a objecte la col·laboració entre l'Administració de la Generalitat de Catalunya i les administracions locals en l'àmbit de la salut, que es materialitza amb la creació de consorcis, denominats governs territorials de salut, integrats per les administracions amb competències concurrents en l'àmbit sanitari i que han de tenir l'abast geogràfic que es concreti en els pactes de salut de creació d'aquests consorcis, partint inicialment de la delimitació pròpia de les àrees bàsiques de salut i de les comarques i un dimensionament que inclogui com a mínim l'atenció primària, l'atenció hospitalària i l'atenció sociosanitària.

La progressiva posada en funcionament dels governs territorials ha fet palesa la necessitat d'adequar la delimitació dels àmbits geogràfics establerts a efectes de la prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional, regulada per l'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer, amb l'abast geogràfic que els pactes de salut esmentats estableixin per als governs territorials de salut; i d'altra banda, resulta convenient homogeneïtzar els noms.

D'acord amb tot això, d'acord amb les competències que tinc conferides,

Ordeno

Article 1

Es modifica la lletra n) de l'article 2 de l'Ordre SLT/26/2006, de 27 de gener, per la qual es prorroga la vigència de la prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional, regulada per l'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer, i s'amplia el seu abast territorial a nous àmbits geogràfics, la qual queda redactada de la manera següent:

"n) Baix Vallès, que comprèn els municipis següents: la Llagosta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR