RESOLUCIÓ CLT/2533/2006, de 26 de juliol, de nomenament del senyor José Serra Villalba com a coordinador especial de Museus i Promoció del Patrimoni Cultural.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CLT/2533/2006, de 26 de juliol, de nomenament del senyor José Serra Villalba com a coordinador especial de Museus i Promoció del Patrimoni Cultural.

Atès el que disposa l'article 12 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública (DOGC núm. 2509 Annex, de 3.11.1997);

Vist el Decret 2/2005, d'11 de gener, sobre el règim jurídic del personal eventual de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 4300, de 13.1.2005);

En ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

.1 Nomenar el senyor José Serra Villalba coordinador especial de Museus i Promoció del Patrimoni Cultural, lloc de caràcter eventual, amb les obligacions i els drets inherents al càrrec, amb efectes de l'1 d'agost de 2006.

.2 Les funcions que corresponen a aquest lloc de treball són:

Participar en el disseny de les línies estratègiques i de les politiques públiques del Departament de Cultura en matèria de patrimoni cultural, especialment de les relacionades amb el patrimoni cultural moble i els museus.

Assessorar en l'elaboració dels programes en matèria de patrimoni cultural, especialment en els relacionats amb el patrimoni cultural moble i els museus.

En l'àmbit d'actuació que té encomanat, col·laborar en l'establiment de directrius orientatives de les activitats que s'han de desenvolupar.

Col·laborar en el disseny de sistemes d'avaluació i control de resultats i en la implementació.

Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encarregui.

.3 Les retribucions d'aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari del grup A, nivell de complement de destinació 30 i complement específic de 36.662,76 euros, amb jornada de dedicació especial.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar, potestativament, i d'acord amb el que estableixen l'article 116 i següents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR