ORDRE CMC/30/2008, de 17 de gener, per la qual es fixen els preus de visita pública als monuments gestionats pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i dels serveis complementaris que s'hi presten.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CMC/30/2008, de 17 de gener, per la qual es fixen els preus de visita pública als monuments gestionats pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i dels serveis complementaris que s'hi presten.

Els preus de visita pública i d'alguns dels serveis complementaris que es presten als monuments gestionats pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació van ser establerts per l'Ordre de 22 de desembre de 1999, parcialment modificada per l'Ordre CLT/10/2002, de 3 de gener, i per l'Ordre CLT/39/2003, de 23 de gener, que va establir la visita pública gratuïta per a les persones majors de 65 anys. Així mateix, per a altres dels serveis complementaris que es presten als monuments encara són vigents els preus establerts pel Decret 341/1994, de 29 de novembre.

L'evolució dels costos de manteniment dels monuments i dels serveis que s'hi presten i el fet que determinats monuments han deixat de ser gestionats pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació justifiquen la revisió dels preus vigents. També s'amplia la gratuïtat de la visita per a nous col·lectius com el personal docent de Catalunya i s'incrementen els supòsits d'aplicació de la tarifa reduïda. D'altra banda, es considera convenient de fer una nova disposició que reculli tots els preus aplicables als monuments que gestiona el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació per tal de facilitar-ne el coneixement per la ciutadania i l'aplicació.

A proposta de la Direcció General del Patrimoni Cultural i vist l'informe favorable de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances;

D'acord amb l'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Preus de la visita pública

1.1 S'aproven els preus de la visita pública dels monuments que gestiona el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, que queden establerts de la manera següent:

  1. Tarifa A

    Tarifa normal: 4,50 euros.

    Tarifa reduïda: 3 euros.

    Aquests preus són d'aplicació als monuments següents:

    Monestir de Santes Creus

    Monestir de Sant Pere de Rodes

  2. Tarifa B

    Tarifa normal: 3 euros.

    Tarifa reduïda: 2 euros.

    Aquests preus són d'aplicació als monuments següents:

    Castell i canònica de Cardona

    Castell d'Escornalbou

    Cartoixa d'Escaladei

    Castell de Miravet

    Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig

    Seu Vella de Lleida

    Canònica de Vilabertran

  3. Tarifa C

    Tarifa normal: 2 euros.

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR