ORDRE GRI/292/2011, de 28 d'octubre, per la qual es nomenen els vocals gestors que han d'integrar la comissió gestora municipal que s'ha de constituir a la Serra d'Almos, al municipi de Tivissa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GRI/292/2011, de 28 d'octubre, per la qual es nomenen els vocals gestors que han d'integrar la comissió gestora municipal que s'ha de constituir a la Serra d'Almos, al municipi de Tivissa.

El 24 de febrer de 2011 es va publicar al DOGC el Decret 271/2011, de 22 de febrer, pel qual s'aprova la constitució de l'Entitat Municipal Descentralitzada de la Serra d'Almos, en el terme municipal de Tivissa.

L'article 4 del Decret esmentat preveu que l'òrgan de govern que ha de regir la nova entitat fins a les properes eleccions locals es constituirà d'acord amb el que estableix el Decret 78/1998, de 17 de març, pel qual es regulen les comissions gestores municipals.

Un cop certificats, per la Junta Electoral corresponent, els resultats electorals obtinguts pels diferents partits polítics presentats a les darreres eleccions municipals a la secció corresponent i vistes les propostes de l'Associació Independents Serra d'Almos-Federació d'Independents de Catalunya i de Convergència i Unió;

D'acord amb el que disposen els articles 5, 6, 7 i 14.2 del Decret 78/1998, de 17 de març, pel qual es regulen les comissions gestores municipals,

Ordeno:

Article 1

Nomenar els senyors Maria Lourdes Pena Pascual, Encarnación Codina Baena, Xavier Cedó Penna, Purificación Cervera Sala i Josep Lluís Bargalló Giné vocals gestors que han d'integrar la comissió gestora municipal que s'ha de constituir a la Serra d'Almos, al municipi de Tivissa, amb els drets i els deures inherents al càrrec.

Article 2

Els senyors Maria Lourdes Pena Pascual, Encarnación Codina Baena, Xavier Cedó Penna, Purificación Cervera Sala i Josep Lluís Bargalló Giné han de prendre possessió del càrrec de vocals gestors en la primera sessió en què es reuneixi la Junta de Veïns de l'entitat.

Article 3

Publicar aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 28 d'octubre de 2011

Joana Ortega i Alemany

Consellera de Governació i Relacions Institucionals

(11.299.058)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR