ORDRE de 4 de juliol de 1991, per la qual s'autoritza el pagament a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona de les despeses ocasionades per les activitats que ha realitzat l'Observatori Fabra l'any 1991.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

El pressupost de la Generalitat de Catalunya per a 1991 preveu el crèdit 06.06.480.02/8 destinat a subvencions a institucions i entitats per a activitats diverses.

La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona té a la seva cura directa i exclusiva, des de l'any 1904, l'Observatori Fabra, sense disposar de mitjans propis suficients per finançar les recerques i les observacions astronòmiques, sismològiques i climatològiques, d'indubtable interès per a Catalunya, que es porten a terme en aquest centre.

La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona ha sol·licitat al Departament d'Ensenyament suport econòmic per tal de poder prosseguir, millorar i ampliar la recerca, l'observació i la publicació de treballs que, sobre astronomia, sismologia i climatologia, porta a terme l'Observatori Fabra, com també la seva obra de divulgació, mitjançant les visites organitzades i didàctiques a l'Observatori i el lliure accés a les dades recollides en aquest centre, resultat dels seus treballs de recerca i observació.

El Departament d'Ensenyament, atesa la importància que la difusió científica de la tasca de l'Observatori Fabra pot representar per al món universitari, ha estimat la conveniència d'accedir a la concessió de l'ajut sol·licitat.

En virtut d'això, i de conformitat amb l'article 8.2 de la Llei 20/1990, de 28 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR