ORDRE de 18 de desembre de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques per al foment del desenvolupament local i dels agents d'ocupació i desenvolupament local, i l'impuls dels projectes i empreses qualificades d'I+O, i s'obre la convocatòria corresponent a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 18 de desembre de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques per al foment del desenvolupament local i dels agents d’ocupació i desenvolupament local, i l’impuls dels projectes i empreses qualificades d’I+O, i s’obre la convocatòria corresponent a l’any 2002.

La gestió i l’execució del programa de subvencions públiques per al foment del desenvolupament local i dels agents d’ocupació i desenvolupament local, i l’impuls dels projectes i empreses qualificades d’I+O, recollides a l’Ordre de 30 de març de 2001, recomana efectuar algunes modificacions. La tipologia de les sol·licituds que es reben fan necessaris els canvis proposats per tal d’aclarir alguns aspectes poc concrets, tal com estaven regulats a l’Ordre esmentada, i el seu objecte és millorar-ne la gestió i augmentar les garanties jurídiques dels usuaris. Les modificacions hauran de servir per afavorir la millora del programa i poder fer-ne una execució més eficient.

Vista l’Ordre de 30 de març de 2001, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques per al foment del desenvolupament local i dels agents d’ocupació i desenvolupament local, i l’impuls dels projectes i empreses qualificades d’I+O (DOGC núm. 3372, de 20.4.2001);

Atès el Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, modificat per la Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i d’adaptació a l’euro (DOGC núm. 2797, de 31.12.1998), modificat per la Llei 4/2000, de 26 de maig, de mesures fiscals i administratives (DOGC núm. 3149, de 29.5.2000), i per la Llei 15/2000, de 29 de desembre, de mesures fiscals i administratives (DOGC núm. 3295, de 30.12.2000);

D’acord amb els principis que es varen convenir en el Pacte per a l’ocupació a Catalunya 1998-2000;

Atès que s’ha donat audiència als agents socials representats al si del Consell de Treball de Catalunya, a la Federació de Municipis de Catalunya i a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques;

Atès l’article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb els informes previs de l’Assessoria Jurídica i de la Intervenció Delegada, i d’acord amb les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l’article 6.1 de l’Ordre de 30 de març de 2001, que queda redactat de la manera següent:

"Sol·licituds

"6.1 Les sol·licituds de qualificació d’I+O i les sol·licituds de subvencions regulades en aquesta Ordre s’han de presentar al registre de la delegació territorial del Departament de Treball que correspongui. Les adreces són les següents:

"Delegació Territorial de Barcelona: c. Carrera 12-24

"Delegació Territorial de Girona: pl. Marquès de Camps, 1, 3r.

"Delegació Territorial de Lleida: c. General Britos, 3.

"Delegació Territorial de Tarragona: c. Antoni Rovira i Virgili, 2.

"Delegació Territorial de les Terres de l’Ebre: carrer de la Rosa, 9; Tortosa.

"En aquesta Delegació s’hauran de lliurar les sol·licituds corresponents a les comarques de Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta.

"També es poden presentar segons els procediments que preveu l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú."

Article 2

Es modifica l’article 8.1 de l’Ordre de 30 de març de 2001, que queda redactat de la manera següent:

"8.1 Les delegacions territorials registraran la sol·licitud de subvenció per als projectes i empreses qualificades d’I+O, AODL i foment del desenvolupament local: estudis i campanyes per a la promoció local, verificaran la documentació presentada i, un cop estigui complet l’expedient, emetran un informe previ sobre l’adequació de la sol·licitud als articles 23,24, 30 i 38 d’aquesta Ordre, respectivament."

Article 3

Es modifica el segon paràgraf de l’article 8.5 de l’Ordre de 30 de març de 2001, que queda redactat de la manera següent:

"Si no es dicta resolució expressa en aquest termini s’haurà d’aplicar el sentit del silenci administratiu que prevegi la normativa específica, sempre i quan hi hagi el corresponent crèdit pressupostari i es compleixin els requisits essencials per a la seva adquisició."

Article 4

Es modifica l’article 12.1 de l’Ordre de 30 de març de 2001, que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR