ORDRE AAR/301/2010, de 5 de maig, per la qual es modifica l'Ordre AAR/39/2010, de 25 de gener, per la qual s'estableix i es regula la declaració única agrària, i s'estableixen determinacions per a les aportacions econòmiques finançades en règim de gestió compartida a càrrec del Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/301/2010, de 5 de maig, per la qual es modifica l'Ordre AAR/39/2010, de 25 de gener, per la qual s'estableix i es regula la declaració única agrària, i s'estableixen determinacions per a les aportacions econòmiques finançades en règim de gestió compartida a càrrec del Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA).

Mitjançant l'Ordre AAR/39/2010, de 25 de gener, per la qual s'estableix i es regula la declaració única agrària, es fixen els requisits que ha de reunir aquesta declaració, que ha de realitzar la persona titular d'una explotació agrària que vulgui sol·licitar els ajuts i efectuar les declaracions que es detallen en l'annex 1 de l'Ordre esmentada.

Entre els requisits que estableix l'Ordre AAR/39/2010, de 25 de gener, l'article 7 indica les declaracions responsables que la persona declarant ha de ratificar mitjançant la signatura de la sol·licitud. Entre elles es va incorporar una referència genèrica a qualsevol declaració que sigui necessària d'acord amb la legislació vigent per tal de poder donar cobertura a determinats aspectes introduïts en el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, modificat per la Llei 26/2009, de 23 de desembre, de mesures fiscals, financeres i administratives.

En l'annex 1 de l'Ordre AAR/39/2010, de 25 de gener, entre els ajuts que s'hi detallen es troben els ajuts directes de la política agrària comuna, d'acord amb el Reglament (CE) núm. 73/2009, del Consell, de 19 de gener, pel qual s'estableixen disposicions comunes aplicables als règims d'ajut directe als agricultors en el marc de la política agrària comuna, i altres lligats al Reglament (CE) núm. 1234/2007, del Consell, que regula l'organització comuna dels mercats agrícoles (OCM única), tots ells finançats en règim de gestió compartida i a càrrec íntegrament del Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA).

El Reglament (CE) núm. 1290/2005, del Consell, de 21 de juny, sobre el finançament de la política agrícola comuna, estableix en el seu article 3 que el FEAGA finançarà en gestió compartida entre els Estats membres i la Comunitat, les despeses consistents en: les restitucions fixades per exportació de productes agrícoles a tercers països; les intervencions destinades a la regularització dels mercats agraris; els pagaments directes als agricultors establerts en l'àmbit de la política agrícola comuna (PAC); la contribució financera de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR