ORDRE AAM/218/2013, de 2 de setembre, per la qual s'aproven els preus públics dels centres i escoles de capacitació agrària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

L'article 1.3-2 del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels referits a l'ensenyament universitari, que s'ha de fixar per decret, s'han d'efectuar mitjançant una ordre del conseller o consellera competent pel que fa a la matèria.

Valorada la necessitat d'adequar els preus públics per la prestació de serveis i la realització d'activitats dels centres i escoles de capacitació agrària del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a proposta de la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, d’acord amb els informes de la Intervenció Delegada i del Departament d’Economia i Coneixement, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Creació

Aprovar els preus públics per la prestació de serveis i la realització d'activitats dels centres i escoles de capacitació agrària adscrits al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Subjectes obligats al pagament

Són subjectes obligats al pagament dels preus establerts a l’annex d’aquesta Ordre les persones físiques o jurídiques que resulten beneficiades personalment o en els seus béns pel servei prestat o l’activitat realitzada.

Article 3

Exigibilitat

Els preus públics creats per aquesta Ordre són exigibles en el moment de la prestació del servei o la realització de l’activitat.

Disposició addicional

Bonificacions i exempcions

Als preus continguts a l’apartat 7 de l’annex d’aquesta Ordre se’ls apliquen les bonificacions i exempcions següents:

Bonificacions:

Les persones membres de famílies nombroses classificades en la categoria general i les persones membres de les famílies monoparentals tenen bonificació del 50% dels imports dels preus públics, sense que ambdues bonificacions siguin acumulables.

Exempcions:

Estan exemptes dels preus públics:

  1. Les persones membres de famílies nombroses classificades en la categoria especial.

  2. Les persones que tinguin la declaració legal de minusvalidesa en un grau igual o superior al 33%.

  3. Les persones subjectes a mesures privatives de llibertat.

  4. Les víctimes d’actes terroristes, els seus cònjuges i els seus fills i filles.

    Els centres apliquen les bonificacions i exempcions previstes en aquest article prèvia justificació documental.

    Disposició derogatòria

    Es deroguen les disposicions i preceptes següents:

    Ordre AAM/246/2012, de 21 de juliol, per la qual s'aproven els preus públics dels centres i escoles de capacitació agrària.

    Ordre AAM/41/2013, de 12 de març, per la qual es modifica l’Ordre AAM/246/2012, de 10 d’agost, per la qual s’aproven els preus públics dels centres i les escoles de capacitació agrària.

    Apartats 1, 2, 5, 6 i 7 de l’annex de l’Ordre AAR/338/2007, de 25 de setembre, per la qual s’aproven els preus públics per la prestació de serveis de l’Institut Català de la Vinya i el Vi.

    Disposició final

    Aquests preus entren en vigor l'1 de setembre de 2013.

    Barcelona, 2 de setembre de 2013

    Josep Maria Pelegrí i Aixut

    Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Rural

    Annex

    Preus públics de les escoles i els centres de capacitació agrària, exempts d'IVA

    1. Preu públic dels serveis de menjador i residència

    Els serveis de menjador i residència a les escoles i els centres de capacitació agrària per al curs escolar 2013-2014 tindran els preus següents, en funció del tipus de prestació i la condició de la persona interessada que rebi el servei:

    1.1 Per dinar o sopar:

  5. El personal relacionat amb l'activitat docent: 5,00 euros.

  6. Els assistents als cursos de capacitació, reglats i no reglats: 6,30...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR