ORDRE CLT/198/2003, de 24 d'abril, per la qual s'aproven els preus dels cursos d'estiu de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE CLT/198/2003, de 24 d'abril, per la qual s'aproven els preus dels cursos d'estiu de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya.

El Centre de Barcelona de l'INEFC realitza estudis de formació permanent adreçats al reciclatge dels professionals de l'educació física i l'esport per contribuir a la millora de la seva qualitat en l'exercici professional i l'acció pedagògica que desenvolupen, i cursos de formació bàsica que possibiliten la introducció dels estudiants universitaris i el públic en general al món de l'activitat física i l'esport.

El Centre de Lleida de l'INEFC realitza cursos de formació permanent teoricopràctics, adreçats a professionals i estudiants de l'àmbit de l'educació física i l'esport, que permeten el reciclatge i ampliació dels seus coneixements.

El Decret legislatiu 1/2000, de 31 de juliol, pel qual s'aprova el Text únic de la Llei de l'esport, estableix, en el seu article 45, que l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya és un centre d'ensenyament superior per a la formació, l'especialització i el perfeccionament de diplomats i llicenciats en educació física i esport; i també per a la investigació científica i la divulgació dels seus treballs o estudis.

A proposta de l'INEFC, vist l'informe favorable de la Intervenció, i d'acord amb l'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

Ordeno:

Article 1

S'aproven els preus dels cursos d'estiu de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC), centres de Barcelona i Lleida, d'acord amb els imports que s'estableixen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Es deroga l'Ordre CLT/191/2002, de 29 de maig, per la qual s'aproven els preus dels cursos d'estiu i del cicle de cursos d'Educació física integral de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, en tot allò que fa referència als preus dels cursos d'estiu.

Disposició final

Aquesta disposició entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 24 d'abril de 2003

Jordi Vilajoana i Rovira

Conseller de Cultura

Annex

.1 Preus d'inscripció als cursos d'estiu del centre de Barcelona de l'INEFC

1.1 Categoria A.

Persones llicenciades en educació física col-legiades, alumnat d'INEFC i de Facultats de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, alumnat de magisteri, especialitat en educació física.

1 curs: 78 euros.

2 cursos: 132,60 euros.

3 cursos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR