DECRET 91/2001, de 20 de març, pel qual es crea el carnet especial d'identificació dels membres jubilats del cos de bombers de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

91/2001, de 20 de març, pel qual es crea el carnet especial d’identificació dels membres jubilats del cos de bombers de la Generalitat de Catalunya.

D’acord amb els principis d’actuació establerts per la Llei 5/1994, de 4 de maig, de regulació dels serveis de prevenció i extinció d’incendis i de salvaments de Catalunya, les persones integrades en el cos de bombers de la Generalitat de Catalunya presten un important servei a la comunitat, a la qual tenen la missió d’auxiliar i protegir.

Tenint en compte l’esforç i la dedicació que, en l’exercici de les seves funcions i durant tota la seva trajectòria professional, realitzen els membres del cos de bombers de la Generalitat, es creu convenient que, arribada la seva jubilació dins del cos, aquestes persones puguin disposar d’un carnet especial de caràcter honorífic que els serveixi per identificar-se com a membres jubilats del cos de bombers i, al seu torn, com a posseïdors d’uns coneixements tècnics i d’una experiència professional en matèria de prevenció i extinció d’incendis i de salvaments.

Per tot el que s’ha esposat, d’acord amb la disposició final primera de la Llei 5/1994, de 4 de maig, de regulació dels serveis de prevenció i extinció d’incendis i salvaments de Catalunya, a proposta del conseller d’Interior i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Es crea el carnet especial d’identificació dels membres jubilats del cos de bombers de la Generalitat, amb caràcter honorífic.

1.2 Les característiques i el model d’aquest carnet són les que s’estableixen a l’annex d’aquest Decret.

Article 2

El director general d’Emergències i Seguretat Civil ha de lliurar de manera automàtica el carnet especial als membres del cos de bombers de la Generalitat de Catalunya, quan se’n declari la jubilació.

Disposició transitòria

Els membres del cos de bombers de la Generalitat de Catalunya jubilats en la data d’entrada en vigor d’aquest Decret poden sol·licitar a la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil que els sigui lliurat el carnet especial d’identificació de membre jubilat del cos.

Disposició final

Aquest Decret entra en vigor el mateix dia de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 20 de març de 2001

Jordi Pujol

President de la Generalitat

Xavier Pomés i Abella

Conseller d’Interior

Annex

Carnet especial d’identificació dels membres jubilats del cos de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR