ORDRE BEF/210/2006, de 13 d'abril, de creació del Cens de persones afectades pel sinistre del barri del Carmel, gestionat pel Departament de Benestar i Família.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE BEF/210/2006, de 13 d'abril, de creació del Cens de persones afectades pel sinistre del barri del Carmel, gestionat pel Departament de Benestar i Família.

El Decret 16/2005, de 8 de febrer, impulsa l'adopció d'una sèrie de mesures per pal·liar els perjudicis ocasionats amb motiu dels despreniments esdevinguts en les obres d'ampliació de la línia 5 del metro de Barcelona, i que es concretaven en el lliurament de bestretes a compte de futures indemnitzacions i/o ajuts. Així mateix, estableix un conjunt d'ajuts a les persones residents o que exercissin una activitat econòmica en la zona afectada.

Els articles 2.4 i 3.3 d'aquest Decret preveuen que, per tal d'acreditar el dret als ajuts i indemnitzacions, el Departament de Benestar i Família elaborarà un cens de les persones afectades que compleixin els requisits necessaris.

El Decret 54/2005, de 5 d'abril, va establir, en relació amb les persones que eren titulars d'explotacions econòmiques situades en la zona d'influència dels danys, un règim d'ajuts per pal·liar els perjudicis produïts com a conseqüència de la disminució dels seus ingressos tenint en compte el decrement de la seva clientela.

El Decret 90/2005, de 17 de maig, pel qual es determina el règim de pagament de les indemnitzacions que han de percebre els afectats amb motiu dels despreniments esdevinguts en les obres d'ampliació de la línia 5 del metro de Barcelona, estableix la derogació del Decret 16/2005, de 8 de febrer, i indica en la disposició transitòria única que els expedients iniciats a l'empara de la normativa que es deroga els continuarà regulant aquesta normativa fins que finalitzin.

Atesa la vigència del cens de persones afectades pel sinistre del barri del Carmel i de conformitat amb la disposició addicional 3 de la Llei 5/2002, de 19 d'abril, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, que estableix que les persones titulars de les conselleries de la Generalitat, dins l'àmbit de competències respectives, estan habilitades per a la creació, modificació i la supressió, mitjançant una ordre, dels fitxers que siguin pertinents.

De conformitat amb l'article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, es preveu que la creació, modificació o supressió de fitxers de les administracions públiques només es podrà fer mitjançant una disposició general publicada al diari oficial corresponent.

Consegüentment, a fi de fer efectiu el mandat legal i fixar el nivell de seguretat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR