DECRET 212/2003, de 23 de setembre, sobre normes complementàries per a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 212/2003, de 23 de setembre, sobre normes complementàries per a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2003.

Per tal de facilitar el desenvolupament de les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel Decret 208/2003, de 22 de setembre, és procedent adoptar les disposicions complementàries que regeixen aquests comicis.

Per tant, a proposta del conseller en cap, dels consellers de Governació i Relacions Institucionals, i de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Juntes electorals

Les juntes electorals provincials seran competents a l'efecte de la presentació de coalicions electorals i candidatures, i per a la seva posterior proclamació. El nomenament dels representants i dels administradors electorals s'ha de realitzar davant aquestes juntes electorals, les quals comunicaran a la Junta Electoral Central els designats en cada circumscripció.

Article 2

Pactes de coalició

Els partits i les federacions que estableixin un pacte de coalició per concórrer conjuntament a les eleccions en una determinada circumscripció ho han de comunicar a la junta electoral provincial corresponent, amb els requisits i en els terminis que estableix l'article 44 de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny.

Article 3

Crèdits bancaris

3.1 Els partits, les federacions, les coalicions i les agrupacions d'electors han de comunicar a la junta electoral provincial de cada circumscripció on presentin candidatures els crèdits bancaris per atendre les despeses electorals.

3.2 Les juntes electorals provincials, un cop finalitzat el termini per a la realització de la campanya electoral, hauran de trametre al Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat la relació certificada dels crèdits que figuren inscrits al Registre de notificacions.

Article 4

Urnes i cabines

4.1 El dia que tingui lloc la votació cada mesa electoral disposarà, com a mínim, d'una urna transparent ajustada a les característiques que figuren a l'annex 1 d'aquest Decret.

Les urnes es lliuraran, contra un justificant de recepció, a les juntes electorals de zona, les quals, al seu torn, i després del muntatge i precintament previst, les posaran a disposició de les meses electorals.

4.2 Davant les meses electorals, i per assegurar el secret del vot, es disposarà d'una cabina, que s'ajustarà a les característiques i dimensions assenyalades a l'annex 2 d'aquest Decret...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR