DECRET 212/1982, de 3 de juliol, sobre les concessions per a la instal·lació i el funcionament a Catalunya d'emissores en F. M.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

En virtut del Decret 175/1980, de 3 d'octubre, desplegat per Ordre de 23 d'octubre de 1980, la Generalitat va assumir la competència per atorgar a Catalunya les concessions per a la instal·lació i el funcionament d'emissores de radiodifusió en freqüència modulada, en execució de la primera fase del Pla Tècnic Transitori del Servei Públic de Radiodifusió Sonora en Ones Mètriques amb Modulació de Freqüència.

Pel Decret 82/1981, de 13 d'abril, fou prorrogat el termini per a la resolució de sol·licituds de concessió d'emissores, i pel Decret 83/1981, també de 13 d'abril, la Generalitat va desenvolupar la segona fase d'execució del Pla Tècnic. El 15 de juny de 1981, aquestes dues disposicions van ser impugnades davant el Tribunal Constitucional per l'Administració de l'Estat, amb la qual cosa l'atorgament de les concessions va quedar suspesa esperant la resolució del Tribunal.

En Sentència de 24 de maig de 1982, el Tribunal Constitucional ha confirmat la competència de la Generalitat per atorgar les concessions i regular-ne el procediment d'adjudicació, en el marc de les normes bàsiques i d'acord amb les condicions tècniques fixades per l'Estat.

El fet que la Sentència hagi recaigut amb posterioritat als terminis que els Decrets impugnats establien per a la resolució de les concessions, tant a la primera com a la segona fase del Pla Tècnic, fa aconsellable l'acumulació de totes les sol·licituds i la fixació d'un nou termini dins del qual es concediran les emissores de totes dues fases amb les salvetats que el present Decret estableix.

Per altra banda, davant les confusions creades per la impugnació del Decret 83/1981, es fa necessari prorrogar el termini que, per a l'admissió de sol·licituds, estableix el seu article 2.

Per tant, a proposta del Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- El termini per a la presentació de

sol·licituds d'emissores en F.M. a què fa referència l'article 2 del Decret 83/1981, de 13 d'abril, queda ampliat fins a quinze dies després de la publicació del present Decret al Diari Oficial de la Generalitat.

Article segon 1

Les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR