ORDRE ECF/202/2003, de 30 d'abril, de desenvolupament del Decret 101/2003, d'1 d'abril, de creació dels consells consultius de l'assegurança i el mutualisme i de la mediació en assegurances privades.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE ECF/202/2003, de 30 d'abril, de desenvolupament del Decret 101/2003, d'1 d'abril, de creació dels consells consultius de l'assegurança i el mutualisme i de la mediació en assegurances privades.

El Decret 101/2003, d'1 d'abril, crea el Consell Consultiu de l'Assegurança i el Mutualisme i el Consell Consultiu de la Mediació en Assegurances Privades, com a òrgans col-legiats assessors del Departament d'Economia i Finances, en regula les seves funcions i composició, i faculta el/la conseller/a d'Economia i Finances per dictar les normes que calgui per al seu desplegament, eficàcia i execució.

Per tal de donar compliment al que preveu el Decret citat,

Ordeno:

Article 1

A proposta del/de la director/a general d'Assegurances, i amb la consulta prèvia de les associacions i institucions més representatives en cada cas, es nomenen membres del Consell Consultiu de l'Assegurança i el Mutualisme les persones següents:

  1. El senyor Josep Cercós i Martínez, el senyor Ignasi Camí i Casellas i el senyor Màrius Berenguer i Albiac, en representació de les entitats asseguradores sota la forma jurídica de societats anònimes i mútues a prima fixa.

  2. La senyora Montserrat Pinyol i Pina i el senyor Joan de Palol i Agustí, en representació de les mutualitats de previsió social.

  3. La senyora M. Àngels Felipe i Checa, en representació dels actuaris i de les actuàries d'assegurances.

  4. El senyor Josep Villalba i Ripoll, en representació de les organitzacions més representatives dels pèrits i de les pèrites d'assegurances i dels comissaris i de les comissàries d'avaries.

  5. El senyor Lluís Badrinas i Pilón, en representació de les organitzacions més representatives de les institucions d'inversió col-lectiva i fons de pensions.

  6. Dues persones de reconegut prestigi en l'àmbit assegurador i que el/la president/a del Consell Consultiu de l'Assegurança i el Mutualisme nomenarà.

Article 2

A proposta del/de la director/a general d'Assegurances, i amb la consulta prèvia de les associacions i institucions més representatives en cada cas, es nomenen membres del Consell Consultiu de la Mediació en Assegurances Privades les persones següents:

  1. El senyor Ramon Buxeda i García, el senyor Lluís Ferrer i Gaya i el senyor Vicenç Rosich i Gonzalvo, en representació del Consell de Col-legis de Mediadors d'Assegurances Titulats.

  2. El senyor Martín Navaz i Guinea i el senyor Robert Hertogs i González, en representació d'altres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR