RESOLUCIÓ REP/618/2006, de 20 de febrer, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de 3 llocs singulars del Departament de Relacions Institucionals i Participació (convocatòria de provisió núm. RP/001/06).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

REP/618/2006, de 20 de febrer, de convocatÚria de concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ de 3 llocs singulars del Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ (convocatÚria de provisiÛ n˙m. RP/001/06).

Al Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ hi ha vacant un lloc de treball de responsable de PlanificaciÛ Ling¸Ìstica, Publicacions i ComunicaciÛ, un lloc de responsable de Sistemes d'InformaciÛ, i un lloc de responsable Administratiu de Suport a la GestiÛ de la Despesa.

Els llocs esmentats consten a la vigent relaciÛ de llocs de treball del personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya i la descripciÛ dels llocs de treballs que cal proveir han estat incloses en els manuals d'organitzaciÛ del Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ.

En conseq¸Ëncia, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i atËs que la IntervenciÛ Delegada d'aquest Departament ha dut a terme el corresponent tr‡mit d'intervenciÛ,

Resolc:

.1††Convocar concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ d'un lloc de responsable de PlanificaciÛ Ling¸Ìstica, Publicacions i ComunicaciÛ, un lloc de responsable de Sistemes d'InformaciÛ, i un lloc de responsable Administratiu de Suport a la GestiÛ de la Despesa del Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ, (convocatÚria de provisiÛ n˙m. RP/001/06) que es detalla a l'annex 2 d'aquesta ResoluciÛ.

.2††Aprovar les bases de la convocatÚria que figuren a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs potestatiu de reposiciÛ davant el secretari general del Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ, en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ, o bÈ recurs contenciÛs administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ.

Barcelona, 20 de febrer de 2006

P.†D. (ResoluciÛ REP/2107/2004,

DOGC de 29.7.2004)

Francesc Baltasar i Albesa

Secretari general

Annex 1

Bases

.1††Llocs de treball

Les caracterÌstiques i funcions del llocs de treball que es convoca sÛn les que estableix l'annex 2 d'aquesta convocatÚria.

.2††Requisits de participaciÛ

2.1††Pot participar en aquesta convocatÚria el personal funcionari al servei de la Generalitat de Catalunya que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relaciÛ de llocs de treball, d'acord amb el que consta a l'annex 2 d'aquesta convocatÚria, i que es trobin en qualsevol de les situacions administratives que preveu la normativa.

TambÈ hi pot participar el personal funcionari no integrat que presti serveis a l'AdministraciÛ de la Generalitat i pertanyi a cossos o escales del grup de titulaciÛ que s'exigeix a l'annex 2, sempre que compleixi la resta de requisits.

AixÌ mateix, podran participar-hi els funcionaris de la Generalitat de Catalunya que pertanyin a cossos, escales o places del grup de titulaciÛ en quË est‡ classificat el lloc convocat, als quals no es va exigir la titulaciÛ que assenyala l'article 19 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, sempre que la titulaciÛ no sigui un requisit indispensable d'acord amb la relaciÛ de llocs de treball.

2.2††Per poder participar en aquesta convocatÚria els funcionaris amb destinaciÛ definitiva hauran d'haver rom‡s un mÌnim d'un any en llocs de treball del mateix nivell des del qual es concursa, llevat que el lloc a proveir sigui del mateix departament d'on tÈ la destinaciÛ definitiva, o quan es concursi des d'un lloc de lliure designaciÛ.

2.3††AixÌ mateix, per poder prendre part en aquesta convocatÚria cal posseir els coneixements orals i escrits de llengua catalana de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica, o equivalent, amb el nivell que consti en la descripciÛ de cada un dels llocs. En el cas que els aspirants no tinguin el certificat acreditatiu corresponent, la Junta de MËrits i Capacitats avaluar‡, mitjanÁant una prova, aquests coneixements en relaciÛ amb el lloc de treball a proveir, prËviament a l'elaboraciÛ de la proposta d'admesos i exclosos prevista en aquesta convocatÚria.

Transcorreguts 10 dies a partir de la finalitzaciÛ del termini de presentaciÛ de sol∑licituds de participaciÛ, s'especificaran al tauler d'anuncis de la seu del Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ el dia, l'hora i el lloc de la prova de coneixements de llengua catalana.

Estan exempts de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana els aspirants que hagin participat i obtingut destinaciÛ en convocatÚries anteriors de concurs especÌfic de mËrits i capacitats o de lliure designaciÛ, o de selecciÛ de personal a l'AdministraciÛ de la Generalitat en quË hi haguÈs establerta una prova de catal‡ del mateix nivell o superior exigit en la convocatÚria. En aquests supÚsits, s'haur‡ d'adjuntar a la sol∑licitud de participaciÛ la corresponent acreditaciÛ documental.

2.4††Els funcionaris amb discapacitats hi podran participar en igualtat de condicions que la resta de participants sempre que puguin desenvolupar les funcions del lloc de treball a proveir.

2.5††No poden participar en la convocatÚria els funcionaris que, com a conseq¸Ëncia d'expedient disciplinari, es trobin en suspensiÛ d'ocupaciÛ, els traslladats de llocs de treball i els destituÔts de c‡rrecs de comandament, mentre durin els efectes corresponents, sens perjudici que els destituÔts de c‡rrecs de comandament puguin participar per a llocs singulars. Tampoc no podran prendre-hi part els funcionaris en situaciÛ diferent de servei actiu que no hagin estat el temps mÌnim exigit per reingressar al servei actiu.

2.6††Els requisits de participaciÛ s'han de complir en la data que finalitzi el termini de presentaciÛ de sol∑licituds que estableix el punt 3 d'aquesta ResoluciÛ.

.3††Sol∑licituds

3.1††Les sol∑licituds per prendre part en aquest concurs s'han de presentar al Registre general del Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ (av. Diagonal, 409, Barcelona) o per qualsevol dels mitjans que autoritza l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, dins el termini de 15 dies h‡bils comptadors des de l'endem‡ de la data de publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ al DOGC.

3.2††Les sol∑licituds tenen car‡cter vinculant per als concursants i nomÈs s'admeten ren˙ncies a la participaciÛ al concurs quan es presenten dins els 10 dies h‡bils seg¸ents a la finalitzaciÛ del termini de presentaciÛ de sol∑licituds, llevat que la Junta de MËrits i Capacitats decideixi acceptar-les, una vegada transcorregut l'esmentat termini, per causes degudament justificades.

3.3††La sol∑licitud s'ha de formalitzar segons el model que figura com a annex de la ResoluciÛ de 4 de desembre de 1997 (DOGC n˙m. 2546, de 29.12.1997) i s'hi ha d'adjuntar una declaraciÛ dels mËrits i capacitats que s'al∑leguin, aixÌ com un certificat, emËs per l'Úrgan competent en matËria de personal, acreditatiu dels requisits de participaciÛ i dels mËrits i capacitats al∑legats.

TambÈ es pot obtenir el model de sol∑licitud a l'adreÁa d'Internet http://www.gencat.net/governacio-ap/administracio/imande.htm.

3.4††Els funcionaris discapacitats han d'adjuntar a la sol∑licitud un informe emËs per l'equip oficial de valoraciÛ de disminucions de l'Institut Catal‡ d'AssistËncia i Serveis Socials (ICASS), per tal que la Junta de MËrits i Capacitats pugui avaluar que el funcionari pot desenvolupar de manera suficient i autÚnoma les funcions i tasques del lloc de treball convocat.

AixÌ mateix podran demanar l'adaptaciÛ del lloc sol∑licitat, sempre que aquesta adaptaciÛ no suposi una modificaciÛ exorbitant en el context de l'organitzaciÛ i no sigui incompatible amb el contingut del lloc i el servei p˙blic a prestar.

Aquests candidats podran demanar en la sol∑licitud de participaciÛ l'adaptaciÛ o adequaciÛ de temps i mitjans materials per a la realitzaciÛ dels corresponents sistemes d'acreditaciÛ de mËrits i capacitats que prevegin les bases.

3.5††Els aspirants han de consignar en la sol∑licitud de participaciÛ la denominaciÛ i el codi d'identificaciÛ del lloc de treball a quË s'opta i, si es vol concursar alhora per mÈs d'un lloc d'aquesta convocatÚria, s'hauran d'indicar les denominacions i els codis corresponents dels llocs als quals s'opta per ordre de preferËncia.

En el cas que no es manifesti la preferËncia de l'ordre de prioritat de les places sol∑licitades, la Junta de MËrits i Capacitats el determinar‡ segons els criteris objectivament deduÔbles de la sol∑licitud de participaciÛ.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR