DECRET 107/2001, de 17 d'abril, pel qual es crea i es regula la Comissió Coordinadora de les Proves d'Accés a les Universitats de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

107/2001, de 17 d’abril, pel qual es crea i es regula la Comissió Coordinadora de les Proves d’Accés a les Universitats de Catalunya.

D’acord amb el Reial decret 1640/1999, de 22 d’octubre, pel qual es regula la prova d’accés a estudis universitaris, modificat pel Reial decret 990/2000, de 2 de juny, les administracions educatives han de constituir en els seus respectius àmbits de gestió una comissió organitzadora de la prova d’accés a estudis universitaris. En aquest àmbit existeix la Comissió del COU i de les PAAU, creada pel Consell Interuniversitari de Catalunya, mitjançant l’Acord de 8 de maig de 1995. Es fa necessària, ara, una regulació que ordeni l’estructura organitzativa de les proves d’accés a les universitats de Catalunya i l’adapti a la nova normativa sobre aquesta matèria, sens perjudici de deixar constància que el Govern de la Generalitat de Catalunya ha promogut davant el Tribunal Constitucional un conflicte de competències (núm. 1037/2000) contra determinats articles del Reial decret 1640/1999, de 22 d’octubre.

És per això que el present Decret procedeix a crear la Comissió Coordinadora de les Proves d’Accés a les Universitats de Catalunya i l’adscriu a l’Oficina de Coordinació i d’Organització de les PAU a Catalunya, dependent de la Secretaria del Consell Interuniversitari de Catalunya. La Comissió assumeix les funcions que fins ara han estat atribuïdes a la Comissió Coordinadora del COU i de les PAAU de Catalunya, en el marc dels acords que, en matèria de coordinació i organització de les proves d’accés a la universitat, s’han estat adoptant pel Consell Interuniversitari de Catalunya.

Per tant, previ informe del Consell Interuniversitari de Catalunya i a proposta del conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació,

Decreto:

Article 1

Creació i adscripció

Es crea la Comissió Coordinadora de les Proves d’Accés a les Universitats de Catalunya i s’adscriu a l’Oficina de Coordinació i d’Organització de les PAU a Catalunya, que depèn de la Secretaria del Consell Interuniversitari de Catalunya.

Article 2

Composició

La Comissió Coordinadora de les Proves d’Accés a les Universitats de Catalunya està integrada per:

a) El coordinador de les proves d’accés.

b) El sotscoordinador de les proves d’accés a la universitat de cada una de les universitats públiques catalanes.

c) El director...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR