ORDRE PTO/124/2003, de 17 de març, per la qual es declaren determinades àrees de rehabilitació per integrar programes específics de rehabilitació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/124/2003, de 17 de març, per la qual es declaren determinades àrees de rehabilitació per integrar programes específics de rehabilitació.

Les actuacions en àrees de rehabilitació i la rehabilitació dels habitatges constitueixen actuacions protegibles en el marc del Decret 157/2002, d'11 de juny, pel qual s'estableix el règim dels habitatges amb protecció oficial, es determinen els ajuts públics en matèria d'habitatge a càrrec de la Generalitat de Catalunya, i es regula la gestió dels ajuts previstos en el Reial decret 1/2002, d'11 de gener, sobre mesures de finançament d'actuacions protegibles en matèria d'habitatge i sòl.

El Decret 157/2002, d'11 de juny, estableix que tindran la consideració d'àrees de rehabilitació les declarades per mitjà d'una ordre del conseller de Política Territorial i Obres Públiques per integrar un programa específic de rehabilitació.

Els programes específics de rehabilitació són l'instrument pel qual el Departament de Política Territorial i Obres Públiques pot establir mesures específiques en determinades àrees on les condicions físiques dels habitatges i, si escau, les personals dels usuaris, ho facin aconsellable.

En aplicació d'aquest instrument, aquesta Ordre delimita i declara per primer cop tres àrees de rehabilitació objecte de sengles programes específics de rehabilitació, i defineix les condicions i quantia dels ajuts que els conformen.

Amb aquesta finalitat, a proposta de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge,

Ordeno:

Article únic

Es declaren àrees de rehabilitació per integrar programes específics de rehabilitació, a efectes del que disposa l'article 35 del Decret 157/2002, d'11 de juny, les següents:

  1. Àrea de Collblanc-la Torrassa de l'Hospitalet de Llobregat:

    1.1 Delimitació de l'àrea de Collblanc-la Torrassa de l'Hospitalet de Llobregat:

    L'àrea delimitada pels carrers següents: ronda de la Via, parc de la Torrassa, avinguda del Torrent Gornal, plaça del Cadí, carrer del Doctor Ramon Solanich i Riera, carrer de Josep Sunyol, carretera de Collblanc, Travessera de les Corts i carrer de la Riera Blanca.

    1.2 Obres protegibles:

    Les obres que es podran protegir en l'àrea esmentada són les relatives a la instal-lació d'ascensors en edificis d'habitatges.

    1.3 Condicions per accedir a la subvenció dels programes específics de rehabilitació:

    Els propietaris i usuaris han de reunir les condicions per accedir a les subvencions regulades en l'article 32.2 del Decret 157/2002...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR