DECRET 326/2016, de 13 de desembre, pel qual se suprimeix el Programa Oficina del Mapa Municipal de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Rango de LeyDecret

La disposició addicional 3 del Decret 22/2010, de 23 de febrer, pel qual es modifica el Decret 55/2007, de 13 de març, de reestructuració de la Secretaria General del Departament de Governació i Administracions Públiques, derogat, va crear amb caràcter transitori el Programa Oficina del Mapa Municipal de Catalunya. Aquest Programa té per objecte donar suport jurídic als municipis i coordinar el desenvolupament tècnic per a la realització del Mapa municipal de Catalunya, sota la responsabilitat de la Comissió de Delimitació Territorial.

L'article 44.3 del Decret 262/2016, de 7 de juny, de reestructuració del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, estableix que la Subdirecció General d'Assistència Jurídica i Règim Local té adscrit el Programa Oficina del Mapa Municipal de Catalunya, que realitza el Mapa municipal de Catalunya.

Per raons organitzatives, no és possible concloure el Mapa municipal de Catalunya mitjançant la continuació del Programa Oficina del Mapa Municipal de Catalunya i cal suprimir-lo.

Per tot això, de conformitat amb l'article 23 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Se suprimeix el Programa Oficina del Mapa Municipal de Catalunya amb efectes de 31 de desembre de 2016.

Disposició derogatòria

Es deroga l'apartat 3 de l'article 44 del Decret 262/2016, de 7 de juny, de reestructuració del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

Disposicions finals

Primera

Es faculta la persona titular del Departament de Governació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR