DECRET 497/1981, de 24 de desembre, de creació dels Serveis Territorials de Turisme del Departament de Comerç i Turisme.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

El Decret 277/1980, de 28 de novembre, va establir l'estructuració orgànica de la Direcció General de Turisme amb la creació dels Serveis Centrals corresponents.

Atesa la necessitat de crear els Serveis Territorials de Turisme per completar l'esmentada estructuració orgànica;

Atès el que disposen el Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, aprovat per Decret de 18 de març de 1978, i el Decret sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments, de 18 de setembre de 1978, a proposta del Conseller de Comerç i Turisme, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es creen els Serveis Territorials de

Turisme de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Article segon

- Els Serveis Territorials de Turisme de

Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona tindran cura de la tramitació dels expedients en matèria de preus, d'obertures, de tancaments, de canvis de modalitat i d'altres incidències, referents a empreses i serveis turístics, així com de la inspecció i vigilància del compliment de la normativa vigent en aquesta matèria; de la informació, investigació, incoació i propostes de resolució dels expedients sancionadors als establiments turístics en relació a llur activitat; del Registre d'empreses i activitats turístiques; de la iniciació i la informació d'expedients relatius a Centres i Zones d'Interès Turístic Nacional, Territoris d'Ús Turístic Preferent i Crèdit Turístic; del desplegament de les mesures dictades per la Direcció General de Turisme quant a l'ordenació de recursos i la promoció turística, i d'aquelles altres funcions que li puguin ésser encomanades pel Conseller o pel Director General de Turisme.

Article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR