LLEI 23/2000, de 29 de desembre, de modificació de la Llei 15/1998, de 28 de desembre, del Consell Interuniversitari de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyLlei

23/2000, de 29 de desembre, de modificació de la Llei 15/1998, de 28 de desembre, del Consell Interuniversitari de Catalunya.

El President

de la Generalitat de Catalunya

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, promulgo la següent

LLEI

Preàmbul

La Llei 15/1998, de 28 de desembre, del Consell Interuniversitari de Catalunya, va adaptar aquest òrgan a les noves exigències de l’organització de l’ensenyament universitari de Catalunya. En el moment d’ésser aprovada la dita Llei, l’òrgan de l’Administració de la Generalitat competent en matèria d’universitats era el Comissionat per a Universitats i Recerca, dependent del Departament de la Presidència.

Tenint en compte que, pel Decret 123/2000, de 3 d’abril, s’ha creat el Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, al qual correspon la planificació, l’ordenació, la direcció i l’execució de les competències atribuïdes a la Generalitat en matèria d’universitats i que les competències del Comissionat per a Universitats i Recerca han estat assumides per aquesta nova organització departamental, es fa necessari adaptar aquesta realitat a l’estructura del Consell Interuniversitari de Catalunya i, en conseqüència, modificar la Llei 15/1998.

Article únic

Es modifiquen l’article 5 i l’apartat 2 de l’article 6 de la Llei 15/1998, de 28 de desembre, del Consell Interuniversitari de Catalunya, que queden redactats de la manera següent:

"Article 5

"Vicepresidència

"La vicepresidència del Consell Interuniversitari de Catalunya recau en la persona titular de la Direcció General d’Universitats. El vicepresident o vicepresidenta substitueix el president o presidenta en el supòsit d’absència per malaltia o per qualsevol altra causa justificada."

"Article 6

"Secretaria

"2. El secretari o secretària del Consell Interuniversitari de Catalunya, que ho és també de la Conferència General i de la Junta del Consell, és nomenat i separat pel president o presidenta."

Disposició final

Aquesta Llei entra en vigor l’endemà d’haver estat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d’aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els tribunals i les autoritats als quals pertoqui la facin complir.

Palau de la Generalitat, 29 de desembre de 2000

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Andreu Mas-Colell

Conseller d’Universitats, Recerca

i Societat de la Informació

(01.004.029)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR