DECRET 217/2004, de 2 de març, de modificació del Decret 275/1991, d'11 de desembre, pel qual es desplega la composició, l'organització i el funcionament de la Comissió Govern de la Generalitat-Conselh Generau dera Val d'Aran.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

217/2004, de 2 de març, de modificació del Decret 275/1991, d'11 de desembre, pel qual es desplega la composició, l'organització i el funcionament de la Comissió Govern de la Generalitat-Conselh Generau dera Val d'Aran.

El Decret 275/1991, d'11 de desembre, pel qual es desplega la composició, l'organització i el funcionament de la Comissió Govern de la Generalitat-Conselh Generau dera Val d'Aran, modificat pel Decret 70/2000, de 8 de febrer, estableix que aquesta Comissió està formada per representants de l'Administració de la Generalitat i del Conselh Generau.

A fi d'adaptar la composició d'aquesta Comissió a la nova estructura de l'Administració de la Generalitat, a proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 2, 4.2 i 8 del Decret 275/1991, d'11 de desembre, pel qual es desplega la composició, l'organització i el funcionament de la Comissió Govern de la Generalitat-Conselh Generau dera Val d'Aran, que queden redactats de la manera següent:

"Article 2

"Seu de la Comissió

"2.1 La Comissió es reuneix, indistintament, a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques i a la seu del Conselh Generau d'Aran.

2.2 Els mitjans de suport administratiu de la Comissió s'exerceixen des de la Secretaria General del Departament de Governació i Administracions Públiques.

"Article 4

"La Composició de la Comissió

"4.1 La Comissió es compon de sis representants de la Generalitat i sis representants del Conselh Generau.

"4.2 Els representants de la Generalitat són:

"a) El conseller de Governació i Administracions Públiques, que n'és el president.

"b) El secretari de Coordinació Interdepartamental.

"c) El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques.

"d) El secretari general del Departament de Relacions Institucionals i Participació.

"e) El secretari general del Departament d'Economia i Finances.

"f) Un representant del departament afectat per la matèria objecte de traspàs, amb rang de secretari general o director general.

"4.3 Els representants del Conselh Generau són:

"a) El síndic, que es el vicepresident de la Comissió.

b) Cinc consellers generals designats pel Ple del Conselh Generau.

"Article 8

"Del secretari

El secretari de la Comissió és el subdelegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran.

Disposicions finals

Primera

Es deroguen els articles 2, 4.2...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR