ORDRE VCP/13/2007, de 24 de gener, de modificació de l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

VCP/13/2007, de 24 de gener, de modificaciÛ de l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els tÌtols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de catal‡ de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica.

L'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, estableix els tÌtols, diplomes i certificats que es consideren equivalents als certificats de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica i deroga l'Ordre CLT/197/2002, de 12 de juny, sobre tÌtols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de catal‡ de la DirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica.

En el moment actual es considera adient modificar l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, per tal d'incorporar una nova equivalËncia amb el certificat de nivell intermedi de catal‡ per als tÌtols de graduat en educaciÛ secund‡ria (ESO) expedits a l'AragÛ, amb les condicions que s'hi estableixen, aixÌ com suprimir dues equivalËncies amb el certificat de nivell superior de catal‡, que sÛn el certificat de capacitaciÛ per a la correcciÛ de textos orals i escrits de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica, que ja va ser suprimit pel Decret 3/2006, de 17 de gener, i el diploma de postgrau de corrector de la Universitat AutÚnoma de Barcelona, atËs que les llicenciatures que cal acreditar per a inscriure-s'hi ja estan incloses en la llista d'equivalËncies amb aquest certificat.

Per tot aixÚ,

Ordeno:

.1††Incorporar en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR