ORDRE ARP/83/2006, de 3 de març, per la qual s'incrementa la quantia dels ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Proder de Catalunya relatives al període de programació 2000-2006, convocats per l'Ordre ARP/181/2005, de 19 d'abril.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/83/2006, de 3 de març, per la qual s'incrementa la quantia dels ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Proder de Catalunya relatives al període de programació 2000-2006, convocats per l'Ordre ARP/181/2005, de 19 d'abril.

Mitjançant l'Ordre ARP/181/2005, de 19 d'abril (DOGC núm. 4376, de 3.5.2005), s'aproven les bases reguladores dels ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Proder de Catalunya relatives al període de programació 2000-2006, i es convoquen els corresponents a l'any 2005, modificada per l'Ordre ARP/226/2005, de 17 de maig (DOGC núm. 4391, de 25.5.2005) i per l'Ordre ARP/406/2005, de 13 d'octubre (DOGC núm. 4494, de 21.10.2005).

Mitjançant l'Ordre ARP/454/2005, de 28 de novembre (DOGC núm. 4523, de 2.12.2005), es va incrementar la quantia dels ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Proder de Catalunya relatives al període de programació 2000-2006, i es va modificar l'article 3.3 de l'Ordre ARP/181/2005, de 19 d'abril.

Atès el nombre de sol·licituds per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Proder de Catalunya i per tal d'adaptar la dotació pressupostària de l'Ordre al període d'execució dels projectes, el Departament ha considerat convenient incrementar la quantia pressupostària.

En conseqüència, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

S'incrementa la quantia dels ajuts que estableix l'Ordre ARP/181/2005,...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR