ORDRE TRE/244/2007, de 3 de juliol, per la qual s'aprova el procediment de notificació electrònica del contingut dels contractes de treball i les seves còpies bàsiques, en l'àmbit de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

TRE/244/2007, de 3 de juliol, per la qual s'aprova el procediment de notificació electrònica del contingut dels contractes de treball i les seves còpies bàsiques, en l'àmbit de Catalunya.

D'acord amb l'article 170.1 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, correspon a la Generalitat de Catalunya la competència executiva en matèria de treball i relacions laborals.

El Reial decret 1424/2002, de 27 de desembre (BOE núm. 43, de 19.2.2003), pel qual es regula la comunicació del contingut dels contractes de treball i de les seves còpies bàsiques als serveis públics d'ocupació, i l'ús de mitjans telemàtics en relació a aquella, modificat pel Reial decret 1715/2004, de 23 de juliol (BOE núm. 189, de 6.8.2004), estableix quin ha de ser el contingut d'aquestes comunicacions, com ha de ser l'ús dels mitjans telemàtics, com s'han de formalitzar les autoritzacions per utilitzar l'aplicatiu, quins són els efectes que té la seva utilització i de quina informació pot disposar l'usuari de l'aplicació.

La disposició final primera d'aquest Reial decret preveu que el Ministeri de Treball i Afers Socials, en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat, ha d'aprovar els programes, les aplicacions, els dissenys i les estructures de dades i impressió que s'hagin de fer servir en les comunicacions de la contractació per via telemàtica i n'ha de difondre públicament les característiques.

Així mateix, la disposició final segona preveu que el procediment de comunicació del contingut dels contractes mitjançant l'ús de mitjans telemàtics, establert en el Reial decret i en les normes que el despleguin, es pugui aplicar a les comunitats autònomes que hagin assumit el traspàs de la gestió en l'àmbit del treball, l'ocupació i la formació, mentre no hagin aprovat els seus propis programes, aplicacions, dissenys i estructures de dades i impressió per fer servir en aquestes comunicacions.

L'Ordre TAS/770/2003, de 14 de març, per la qual es desenvolupa el Reial decret 1424/2002, de 27 de desembre, pel qual es regula la comunicació del contingut dels contractes de treball i de les seves còpies bàsiques als serveis públics d'ocupació, i l'ús de mitjans telemàtics en relació amb aquella (BOE núm. 82, de 5.4.2003), va regular l'aplicació telemàtica del Servei Públic d'Ocupació Estatal, anomenada .Comunicación de la Contractación Laboral a través de Internet. mitjançant la qual les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR