DECRET 322/1995, de 7 de novembre, relatiu a l'emissió de deute públic a l'exterior de la Generalitat fins a un import màxim de 25.000 milions de pessetes.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

La Llei 12/1994, de 28 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 1995, en el seu article 32 autoritza el Govern perquè, a proposta del conseller d'Economia i Finances, emeti o contregui deute públic o faci ús de l'endeutament en qualsevol altra modalitat, tant en operacions a l'interior com a l'exterior.

En ús de l'autorització esmentada, a proposta del conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

S'acorda l'emissió de deute públic a l'exterior de la Generalitat de Catalunya fins a un import màxim de 25.000 milions de pessetes en dòlars nord-americans, amb les finalitats que es preveuen a la Llei 12/1994, de 28 de desembre.

Article 2

S'autoritzen les condicions d'emissió següents: Tipus d'interès: el tipus d'interès serà fix i es determinarà el mateix dia de llançament de l'emissió en funció de l'evolució dels tipus d'interès del mercat. Venciment: no superior als 30 anys comptadors des de la data d'emissió. Amortització: d'una sola vegada al venciment. Data de l'emissió: s'ajustarà en funció dels tràmits pertinents i de la legislació aplicable a l'efecte. Tractament fiscal: el mateix que és vigent per a les emissions de l'Estat, d'acord amb el que disposen els articles 47 i 51 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya i l'article 14.5 de la Llei orgànica 8/1980, de 27 de setembre, de finançament de les comunitats autònomes.

Article 3

S'autoritza la formalització d'operacions de cobertura de risc de tipus d'interès i de canvi de l'operació esmentada als articles anteriors. Les condicions definitives d'aquestes operacions seran fixades pel conseller d'Economia i Finances, el qual podrà delegar aquesta facultat en el director general de Política Financera.

Disposicions finals

-1 Les condicions de l'emissió pel que fa referència, entre d'altres, al tipus d'interès, preu de l'emissió, data de l'emissió...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR