RESOLUCIÓ EMO/313/2014, de 24 de gener, per la qual es fa públic l'encàrrec de gestió del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya a l'empresa Tecnologías y Servicios Agrarios, SA, per a l'assistència tècnica de la gestió de l'aplicació del pagament únic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyResolució

El 19 de juliol de 2013, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (en endavant, CTTI) i l’empresa Tecnologías y Servicios Agrarios, SA (en endavant, Tragsatec, SA) van signar un encàrrec per a l’assistència tècnica de la gestió de l’aplicació del pagament únic (PÚNIC).

Atès el que preveuen l’article 112.2 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; i de l’article 9 del Decret 52/2005, de 5 d’abril, de creació i regulació del Registre de convenis de col·laboració i cooperació, sobre la publicació al DOGC dels convenis de col·laboració amb l’Administració de l’Estat,

Resolc:

Donar publicitat a l’encàrrec de gestió signat entre el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya i l’empresa Tecnologías y Servicios Agrarios, SA (codi 2013/2/016), que es transcriu com annex a aquesta Resolució.

L’Hospitalet de Llobregat, 24 de gener de 2014

Jordi Escalé i Castelló

Director gerent

Annex

Encàrrec de Gestió del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya a Tragsatec, SA per a l’assistència tècnica de la gestió del pagament únic (PÚNIC) (exp. NU13D01).

L’Hospitalet de Llobregat, 19 de juliol de 2013

Reunits,

D’una banda, el senyor Jordi Escalé i Castelló, director gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI), en nom i representació d’aquesta entitat, nomenat en la sessió del 30 de març de 2011 del Consell d’Administració del CTTI, amb efectes de 26 d’abril de 2011, en virtut de les facultats que li confereix l’article 12.2 de l’Estatut del CTTI, aprovat pel Decret 26/1999, de 9 de febrer.

I de l’altra, el senyor Josep M. Serra i Boncompte, en representació de l’empresa Tecnologies y Servicios Agrarios, SA (Tragsatec, SA), amb domicili social a Madrid, carrer Julián Camarillo, 6, edifici B, 28037 Madrid, inscrita en el Registre mercantil de Madrid, al tom 8 general del Llibre de Societats, foli 130, full M-171, inscripció 1a, i amb NIF A79365821. Actua en qualitat d’apoderat, en virtut dels poders conferits mitjançant l’escriptura pública atorgada davant el notari de l’Il·lustre Col·legi de Notaris de Madrid, senyor Francisco-Javier Monedero San Martín, en data 24.4.2006, i amb número 2.163 del seu protocol.

Ambdues parts es reconeixen mútuament i recíproca la capacitat legal suficient per formalitzar i subscriure el present document i

Manifesten:

I. Que el CTTI és, segons les funcions que li atribueix el Decret 26/1999, de 9 de febrer, l’ens encarregat de realitzar la planificació tècnica i l’establiment de les directrius de la gestió i l’explotació dels sistemes de telecomunicacions i informàtics que siguin necessaris per al funcionament de la Generalitat de Catalunya.

II. Que d’acord amb l’article 1.4 de la Llei 15/1993, de 28 de desembre, de creació del CTTI, en la redacció donada per l’article 52 de la Llei 16/2008, de 23 de desembre, de mesures fiscals i financeres, el CTTI ha de ser considerat mitjà propi de les institucions que conformen la Generalitat, els departaments en què s’estructura l’Administració de la Generalitat, les entitats o els organismes que en depenen o s’hi vinculen i que tinguin la condició de poder adjudicador, als efectes del que estableix l’article 24.6 de la Llei 30/2007, del 30 d’octubre, de contractes del sector públic.

III. Que d’acord amb el Reial decret 1072/2010, de 20 d’agost, pel qual es desenvolupa el règim jurídic de l’empresa Transformación Agraria, SA (en endavant, Tragsa) i les seves filials, Tragsa és configura com a mitja instrumental de l’Administració amb la funció de prestar serveis essencials en matèria de desenvolupament rural, conservació del medi ambient i àmbits connexos.

IV. Que d’acord amb l’escriptura de constitució de protocol núm. 544 es constitueix l’empresa Tragsatec; i que d’acord amb l’escriptura de fusió, núm. de protocol 3.131, Tragsatec està íntegrament participada de forma directe per Tragsa, aquesta última en qualitat de soci únic. Que Tragsatec es constitueix amb la finalitat de prestar tot tipus d’estudis, plans, projectes, memòries, informes, dictàmens i en general totes les activitats d’enginyeria i assessorament econòmic o social en matèria agrària, millora del medi rural, conservació de la natura, ús del subsòl i agricultura.

V. Que de conformitat amb la disposició addicional 25a de la Llei 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de contractes del sector públic, i amb el Reial decret 1072/2010, de 20 d’agost, Tragsa i les seves filials són mitjà propi instrumental i serveis tècnics de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i per això Tragsatec pot prestar els serveis amb caràcter exclusiu a la Generalitat de Catalunya de les matèries pròpies del seu objecte.

VI. Que d’acord Reglament (CE) núm. 73/2009, del Consell, de 19 de gener de 2009, s'estableixen disposicions comunes aplicables als règims d'ajuda directa als agricultors en el marc de la política agrícola comuna (en endavant, PAC), i s'instauren determinats règims d'ajuda als agricultors i pel qual es modifiquen els Reglaments (CE) núm. 1290/2005, (CE) núm. 247/2006, (CE) núm. 378/2007, i es deroga el Reglament (CE) núm. 1782/2003.

VII. En conseqüència, el 4 de novembre de 2008 el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (en endavant, DAAM) i Tragsatec, SA, van signar un encàrrec de gestió per a la prestació dels servei d’assistència tècnica per la gestió del pagament únic (PÚNIC).

VIII. El 20 de setembre de 2011, el DAAM i Tragsatec, SA, van signar un encàrrec de gestió amb l’objecte de definir el termes i les condicions dels serveis encarregats per part del DAAM a Tragsatec, SA, per l’assistència tècnica per la gestió del pagament únic.

IX. Que mitjançant l’Acord de Govern GOV/144/2011, de 18 d’octubre, el Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar la gestió centralitzada, transversal i coordinada de les solucions TIC de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic, i va encarregar al Consell d’Administració del CTTI l’impuls de les mesures necessàries per dur-la a terme.

L’Ordre AR/41/2012, de 22 de febrer, estableix les disposicions d’aplicació a Catalunya a partir de l’any 2012 dels règims d’ajuts comunitaris que estableix el Reglament (CE) núm. 73/2009 del Consell, de 19 de gener, per a la campanya 2012-2013. L’aplicació PÚNIC, que gestiona des de la campanya de 2006 els drets de pagament únic, permet l’assignació d’aquests drets als col·lectius d’agricultors, un cop s’acredita el compliment d’uns determinats requisits.

X. Que d’acord amb l’encàrrec de gestió de 2 de juliol de 2012, Tragsatec i el CTTI van signar l’encàrrec de gestió per la prestació de serveis d’assistència tècnica a l’aplicació PÚNIC amb la finalitat d’incorporar la gestió de drets a la campanya 2012 del DAAM.

XI. Les exigències de la normativa agrària...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR