ORDRE de 6 de març de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per al foment de la gestió tècnica per a la millora de la gestió de les explotacions ramaderes, i es convoquen els corresponents a l'any 2001.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 6 de març de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per al foment de la gestió tècnica per a la millora de la gestió de les explotacions ramaderes, i es convoquen els corresponents a l’any 2001.

Mitjançant l’Ordre de 29 de maig de 2000, es van aprovar les bases reguladores dels ajuts per al foment de la gestió tècnica per a la millora de la gestió de les explotacions ramaderes, i es van convocar els corresponents a l’any 2000 (DOGC núm. 3153, de 2.6.2000).

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca considera d’interès continuar fomentant la gestió tècnica, la millora genètica i l’expansió de les races, així com intensificar la productivitat dels ramats amb la millora del maneig, la gestió i l’aprofitament dels recursos, per tal de promoure l’obtenció d’un producte final de qualitat i uns canals de comercialització que permetin incrementar el valor afegit de l’activitat ramadera.

Valorada la necessitat de modificar determinats aspectes de les esmentades bases reguladores relacionats amb els beneficiaris i amb els criteris d’atribució i la conveniència de convocar enguany els ajuts, atès que les activitats abans esmentades requereixen una despesa important per a la seva realització;

D’acord amb l’article 92 del Decret 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de finances publiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es modifica l’apartat 3 de l’annex de l’Ordre de 29 de maig de 2000, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts per al foment de la gestió tècnica per a la millora de la gestió de les explotacions ramaderes, i es convoquen els corresponents a l’any 2001, el qual queda redactat de la manera següent:

"—3 Beneficiaris

"Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts les agrupacions de ramaders constituïdes com a associacions i que estiguin inscrites al Registre d’associacions del Departament de Justícia, que desenvolupin programes de gestió tècnica per a la millora de la gestió de les explotacions considerades d’interès especial dins l’àmbit territorial de Catalunya."

1.2 Es modifica l’apartat 7 de l’annex de l’Ordre de 29 de maig de 2000, el qual queda redactat de la manera següent:

"—7 Criteris de prioritat i atribució

"7.1 Les subvencions s’atorgaran d’acord amb l’import que preveu l’apartat 4 d’aquest annex.

"Són criteris preferents per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR