ORDRE PRE/180/2012, de 20 de juny, per la qual es modifica l'Ordre PRE/138/2011, de 17 de juny, d'aprovació de les bases que han de regir la concessió de subvencions Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l'Espai Català Transfronterer.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

L’Ordre PRE/138/2011, de 17 de juny, va aprovar les bases que han de regir la concessió de subvencions Eurodistricte que tenen per objecte el desenvolupament de projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer.

Es creu convenient ampliar el marc de col·laboració en altres temàtiques per donar cabuda a projectes que permetin vertebrar el territori i que, amb la normativa anterior, no podrien rebre cap suport.

Per altra banda, la Llei 7/2011, de 27 de juliol, de mesures fiscals i financeres, en la seva disposició derogatòria va derogar la lletra i de l’article 92.2 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i, posteriorment, la Llei 5/2012, de 20 de març, de mesures fiscals, financeres i administratives i de creació de l‘impost sobre les estades en establiments turístics, va derogar, mitjançant la disposició derogatòria tercera, la lletra e de l’article 90 bis, l’apartat 9 de l’article 92 i l’apartat 12 de l’article 97 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya. És per això que, atenent a aquesta actualització de normativa, s’han de deixar sense efecte alguns punts de les bases de les subvencions Eurodistricte.

En ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent i, en concret, l’article 92.3 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre,

Ordeno:

Article 1

Modificar la base 8 de l’annex de l’Ordre PRE/138/2011, de 17 de juny, d’aprovació de les bases que han de regir la concessió de subvencions Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer, que queda redactada de la manera següent:

—8 Requisits dels projectes

Els projectes presentats han de complir els requisits següents:

a) Els projectes han de situar-se al territori de l’Eurodistricte de l’Espai Català Transfronterer (comarques de la demarcació de Girona i departaments dels Pirineus Orientals) i adequar-se a una de les temàtiques següents:

a) Desenvolupament socioeconòmic

”b) Formació professional

”c) Turisme

”d) Esports

”e) Cultura

”f) Ensenyament

”g) Educació

”b) Els projectes no han d’estar finalitzats en el moment de la presentació de la sol·licitud de la subvenció.”

Article 2

Es deixen sense efecte la base 3.2, la lletra h de la base 7 i la remissió a l’article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR