ORDRE ECO/283/2014, de 4 de setembre, per la qual es crea la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona, per fusió de la Facultat de Formació del Professorat i de la Facultat de Pedagogia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

Per tal de donar resposta als reptes de la societat del coneixement, mitjançant un centre universitari que esdevingui un referent en els àmbits educatiu i social, la Universitat de Barcelona ha sol·licitat la creació de la Facultat d’Educació, per fusió de la Facultat de Formació del Professorat i de la Facultat de Pedagogia.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, amb l’acord del Consell de Govern, amb l’informe favorable del Consell Social de la Universitat de Barcelona, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es crea la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, per fusió de la Facultat de Formació del Professorat i de la Facultat de Pedagogia.

Article 2

La Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona ocuparà els espais situats al Campus Mundet, al passeig de la Vall d’Hebron, 171, de Barcelona.

Article 3

La Facultat d’Educació impartirà i organitzarà, de manera completa, els ensenyaments i els processos acadèmics, administratius i de gestió que condueixen a l’obtenció dels títols de graduat i graduada en educació social, pedagogia, treball social, mestre d’educació infantil i mestre d’educació primària.

Així mateix, impartirà i organitzarà, també, els màsters universitaris següents: activitat motriu i educació; direcció i gestió de centres educatius; educació en valors i ciutadania; educació interdisciplinària de les arts, entorns d'ensenyament i aprenentatge amb tecnologies digitals; Erasmus...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR