DECRET 38/2007, de 13 de febrer, pel qual es modifica el Decret 1/2005, d'11 de gener, pel qual es regula l'elaboració i la publicació dels estudis d'opinió de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

38/2007, de 13 de febrer, pel qual es modifica el Decret 1/2005, d'11 de gener, pel qual es regula l'elaboració i la publicació dels estudis d'opinió de la Generalitat.

L'aprovació del Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de la Generalitat de Catalunya, així com el Decret 422/2006, de 28 de novembre, pel qual es nomena el conseller de la Vicepresidència i se li deleguen diverses funcions, fa necessari adequar la nova estructura i distribució competencial al que es disposa en el Decret 1/2005, d'11 de gener, pel qual es regula l'elaboració i la publicitat dels estudis d'opinió de la Generalitat (DOGC núm. 4300, de 13.1.2005), en relació amb la composició del Comitè de Supervisió i Seguiment del Centre d'Estudis d'Opinió.

Per tot això i de conformitat amb el que es disposa a la Llei 13/1989, de 13 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es dóna nova redacció als apartats 1 i 2 de l'article 16 del Decret 1/2005, d'11 de gener, pel qual es regula l'elaboració i la publicitat dels estudis d'opinió de la Generalitat, que queden redactats de la manera següent:

"1. El Comitè està constituït per un/a president/a, nomenat/ada pel Govern a proposta del/de la conseller/a d'Economia i Finances entre persones de reconegut prestigi, per tretze vocals, tots ells amb veu i vot, i és assistit per un secretari/ària.

"2. Són vocals:

El/la secretari/ària del Govern.

El/la secretari/ària general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.

El/la secretari/ària general del Departament de Governació i Administracions Públiques.

El/la secretari/ària de Mitjans de Comunicació del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

El/la secretari/ària d'Economia del Departament d'Economia i Finances.

El/la director/a general d'Anàlisi i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR