DECRET 106/1991, de 22 d'abril, pel qual s'integra l'Escola Universitària d'Infermeria Santa Maria, de Lleida, a la Universitat de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El Reial Decret 3201/1982, de 12 de novembre, va aprovar la conversió de l'Escola d'Ajudants Tècnis Sanitaris de l'Hospital Provincial Santa Maria, de Lleida, la titularitat del qual és de l'Excma. Diputació Provincial de Lleida, en escola universitària d'infermeria, adscrita a la Universitat de Barcelona.

El Consell Social de la Universitat de Barcelona ha sol·licitat, mitjançant el Departament d'Ensenyament, la integració a aquesta Universitat, dintre del conjunt de centres de la Divisió VI-Estudi General de Lleida, de l'escola universitària esmentada.

De conformitat amb la sol·licitud al·ludida; d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; d'acord amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats; a proposta del conseller d'Ensenyament, i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S'integra a la Universitat de Barcelona l'Escola Universitària d'Infermeria Santa Maria, de Lleida, que hi estava adscrita pel Reial Decret 3201/1982, de 12 de novembre.

Article 2

El finançament de l'increment de la despesa s'efectuarà amb càrrec als crèdits que es determinin en aplicació de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials.

Article 3

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR