ORDRE GRI/85/2002, de 15 de març, per la qual s'aproven les bases generals que han de regir les subvencions per al desenvolupament d'activitats comarcals a integrar en el programa de cooperació econòmica Xarxa 41, suport a l'actuació comarcal, i es convoca el programa corresponent a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GRI/85/2002, de 15 de març, per la qual s'aproven les bases generals que han de regir les subvencions per al desenvolupament d'activitats comarcals a integrar en el programa de cooperació econòmica Xarxa 41, suport a l'actuació comarcal, i es convoca el programa corresponent a l'any 2002.

Per Ordre de 17 de maig de 2001 es van aprovar les bases generals que han de regir les convocatòries de concessió de subvencions adreçades als consells comarcals per a l'establiment i la millora de serveis d'assistència i cooperació amb els seus municipis i per al desenvolupament econòmic i social de la comarca, i es van convocar les subvencions corresponents a l'any 2001.

Les característiques de les sol·licituds presentades en la convocatòria de 2001 han posat de manifest la necessitat de modificar-ne les bases per tal que en convocatòries successives hi puguin tenir cabuda, a més de les inversions pròpies dels projectes a desenvolupar, algunes despeses corrents que hi estan relacionades, i especialment les necessàries perquè aquests projectes i d'altres ja iniciats o en perspectiva tinguin continuïtat.

Escoltada la Comissió de Cooperació Local de Catalunya, d'acord amb el que preveu la disposició addicional dissetena de la Llei 20/2001, de 28 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a 2002, i atesa la voluntat de continuar la incentivació i la dinamització de la realització de projectes de desenvolupament d'activitats comarcals, a proposta de la Direcció General d'Administració Local,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases generals que han de regir les convocatòries de concessió de subvencions adreçades als consells comarcals per a l'establiment i la millora de serveis d'assistència i cooperació amb els seus municipis i per al desenvolupament econòmic i social de la comarca, que s'estableixen mitjançant el programa de cooperació econòmica Xarxa 41, suport a l'actuació comarcal, les quals figuren en l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

2.1. Convocar les subvencions corresponents a l'any 2002.

2.2. El termini de presentació de sol·licituds és de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Article 3

Les subvencions objecte d'aquesta convocatòria aniran a càrrec de les partides pressupostàries 11.03.461.1100, amb una dotació màxima d'1.202.024,21 euros, i 11.03.763.1100, amb una dotació màxima de 4.207.084,73 euros, del pressupost del Departament de Governació i Relacions Institucionals per a l'any 2002.

Disposició derogatòria

Queden derogades les bases generals aprovades per l'Ordre de 17 de maig de 2001, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions per al desenvolupament d'activitats comarcals a integrar en el programa de cooperació econòmica Xarxa 41, suport a l'actuació comarcal.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà d'haver-se publicat en el DOGC.

Barcelona, 15 de març de 2002

Núria de Gispert i Català

Consellera de Governació i

Relacions Institucionals

Annex

Bases reguladores de les subvencions del programa de cooperació econòmica Xarxa 41, suport a l'actuació comarcal

-1 Règim jurídic

El règim jurídic aplicable a aquesta línia d'ajuts és el que s'estableix en el capítol 9 del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR