DECRET 153/2008, de 29 de juliol, pel qual es crea la Comissió Interdepartamental per a l'aplicació del Pacte Nacional per a l'Habitatge.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyDecret

DECRET

153/2008, de 29 de juliol, pel qual es crea la Comissió Interdepartamental per a l'aplicació del Pacte Nacional per a l'Habitatge.

El Pacte Nacional per a l'Habitatge, subscrit el passat 8 d'octubre de 2007, esdevé el compromís ferm de tota la societat per donar satisfacció a les necessitats d'habitatge de Catalunya i assegurar la cohesió social i territorial.

Aquest Pacte preveu, entre d'altres mesures, la creació d'una Comissió de Seguiment per vetllar per l'execució i avaluació de les mesures consensuades, que té com a funcions vetllar pel compliment de les propostes que conté el Pacte i fer-ne el seguiment, ajustar periòdicament els objectius a l'evolució del mercat i a les necessitats socials col·lectives, desenvolupar aquelles propostes que, tot i no haver-se pogut concretar en aquest Pacte, es consideren rellevants per incorporar-les successivament i preveure noves iniciatives que puguin enriquir el contingut del Pacte a fi de millorar-lo i actualitzar-lo de manera contínua. La Comissió de Seguiment està integrada per representants del Departament de Medi Ambient i Habitatge, i dels altres departaments de la Generalitat de Catalunya que tinguin relació amb les diverses temàtiques de la política d'habitatge, representants dels grups parlamentaris i de la resta d'organitzacions signants.

El Pacte Nacional per a l'Habitatge també preveu, amb la finalitat de disposar de totes les eines que garanteixin l'aplicació de les mesures contemplades en aquest instrument, la creació pel Govern d'una comissió interdepartamental que ha de garantir la implementació de les mesures previstes. Aquesta comissió estarà integrada per representants de cadascun dels departaments de la Generalitat de Catalunya competents i serà presidida per la persona titular de la Secretaria d'Habitatge.

Per l'exposat, de conformitat amb l'establert a l'article 51 de la Llei 13/1989, de 14 de setembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i a proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Comissió Interdepartamental per a l'aplicació del Pacte Nacional per a l'Habitatge

Es crea la Comissió Interdepartamental per a l'aplicació del Pacte Nacional per a l'Habitatge.

Article 2

Funcions

Són funcions de la Comissió:

  1. Vetllar per la correcta aplicació del Pacte Nacional per a l'Habitatge.

  2. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR