DECRET 358/2004, de 24 d'agost, de creació de la Comissió interdepartamental de polítiques de joventut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 358/2004, de 24 d'agost, de creaciÛ de la ComissiÛ interdepartamental de polÌtiques de joventut.

A inst‡ncies del Parlament de Catalunya, mitjanÁant la ResoluciÛ 179/VI, el Govern de la Generalitat va aprovar en Consell Executiu, el 7 de novembre de 2000, el document marc del Pla Nacional de Joventut.

Havent doncs iniciat, a travÈs de la Secretaria General de Joventut, un procÈs de coordinaciÛ interdepartamental per tal de millorar-ne l'efic‡cia, es fa necess‡ria la creaciÛ d'unacomissiÛ interdepartamental, coordinada pel Departament de la PresidËncia, per mitj‡ de la mateixa Secretaria General de Joventut, que permeti definir, impulsar i avaluar les lÌnies estratËgiques de les polÌtiques de joventut del Govern de la Generalitat per a fer front a les necessitats dels i les joves de Catalunya.

D'acord amb el que disposen els articles 12 i 51 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del Conseller en Cap i de conformitat amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

CreaciÛ i objecte

Es crea la ComissiÛ interdepartamental de polÌtiques de joventut com a Úrgan de consulta i assessorament del Govern de laGeneralitat de Catalunya. Aquesta ComissiÛ resta adscrita al Departament de la PresidËncia de la Generalitat de Catalunya a travÈs de la Secretaria General de Joventut.

Article 2

Funcions

Corresponen a la ComissiÛ interdepartamental de polÌtiques de joventut les funcions seg¸ents:

a)†Proposar les lÌnies d'actuaciÛ en matËria de joventut de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya.

b)†Sensibilitzar les diferents ‡rees del Govern de la necessitat d'impulsar polÌtiques per a la gent jove i d'orientar-les segons les especificitats del col∑lectiu.

c)†Coordinar les actuacions de l'AdministraciÛ de la Generalitat en polÌtiques de joventut.

d)†Crear i impulsar comissions tËcniques de treball, segons les lÌnies d'actuacions, per executar polÌtiques de joventut.

e)†Impulsar l'acciÛ de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya en matËria de joventut.

f)†Fer el seguiment dels plans d'actuaciÛ en polÌtiques de joventut.

Article 3

ComposiciÛ

3.1††La ComissiÛ interdepartamental en polÌtiques de joventut tÈ la composiciÛ seg¸ent:

a)†La presidËncia l'exerceix el Conseller/a Cap, que Ès substituÔt per la vicepresidËncia en casos d'absËncia, malaltia o...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR