ORDRE EDU/356/2008, de 18 de juliol, per la qual es convoca una beca de col·laboració en tasques d'anàlisi estadística de dades d'avaluació al Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/356/2008, de 18 de juliol, per la qual es convoca una beca de col·laboració en tasques d'anàlisi estadística de dades d'avaluació al Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu.

El Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu és un òrgan consultiu del Departament d'Educació que té com a objectiu efectuar una tasca d'anàlisi i d'avaluació externa del sistema educatiu d'àmbit no universitari, d'acord amb el que estableix l'article 1 del Decret 305/1993, de 9 de desembre, de creació del Consell.

Per desenvolupar el treball estadístic d'anàlisi de dades d'avaluació generades en els diferents estudis realitzats pel Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu, el Departament d'Educació té interès en convocar aquesta beca de col·laboració, dins d'un procediment de concurrència competitiva i publicitat.

Per tot això, d'acord amb el que preveu la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre,

Ordeno:

Article 1

Obrir convocatòria pública per adjudicar una beca de col·laboració en tasques de gravació, d'anàlisi estadística de dades i de revisió de documents d'avaluació al Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu del Departament d'Educació, adreçada a estudiants de segon cicle, de tercer cicle i de postgrau, i que siguin titulats en pedagogia, psicologia, sociologia, ciències polítiques, estadística, matemàtiques, filologia anglesa, catalana o hispànica.

Article 2

Aprovar les bases que regeixen aquesta convocatòria, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

L'import d'aquesta beca s'estableix en 737,01 euros/mes, i un import total de 2.948,04 euros, a càrrec de la partida pressupostària D/480000100/4210, del centre gestor EN01, del Pressupost de la Generalitat de Catalunya per al 2008.

Article 4

Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR